Comentarii pe articolul Disputa privind regulile pensiilor private. Episodul doi


nereguli privind aderarea la un fond de pensii private

Marta Lefter la 17 Ianuarie 2008, ora 18:59
nereguli privind aderarea la un fond de pensii private
Va aduc la cunostinta un fapt despre care poate ati mai auzit dar care pe mine m-a indignat foarte tare.
Am avut surpriza extrem de neplacuta sa devin "contribuabil" al unui fond de pensii private fara sa imi dau acordul si desi incerc de mai bine de o luna sa ies din acel fond trimitand cereri de reziliere a unui contract pe care nu l-am semnat, nu am reusit nici pana in prezent sa ies pentru a semna cu fondul pe care mi-l doresc.
Am trimis plangeri firmei in care specificam ca mi s-au folosit datele ilegal precum si cerere comisiei centrale de su praveghere a pensiilor private de mai bine de o luna si nu am primit nici un raspuns.
Trebuie sa mentionez faptul ca desi lucrez cu doua banci care la randul lor au un fond de pensii private si care, desi au datele mele, nu si-au permis sa imi foloseasca acesta date in inscrierea in acele fonduri pe care le administreaza. Surpriza vine insa de la Aliantz-Tiriac care , desi o consideram o firma extrem de serioasa, nu reuseste intr-o luna de zile sa rezilize contractul fals incheiat cu mine desi le-am trimis un specimen pentru a putea compara semnaturile.
Si atunci ma intreb daca acest lucru care mi s-a intamplat mie ( sunt medic si , deci, intr-un fel persoana publica) nu s-a intamplat si altcuiva si ce face aceasta comisie de supraveghere care nu reuseste, desi sesizata, sa controleze eficient acesti administratori de fonduri private de pensii pentru a nu mai comite infractiuni de genul celui mentionat anterior?
Pensia privata pare a fi o tentatie prea mare pentru agentii necinstiti si un dezavantaj pentru noi cei care , vrem , nu vrem, trebuie sa acceptam ca am fost incrisi abuziv inainte de 17.01.2008.
Weisgerber Daniela la 18 Ianuarie 2008, ora 18:13
Chiar nu am crezut ca se va ajunge atat de departe.in locul dumneavoastra stimata doamna,as chema in instanta respectivul fond de pensii.e inadmisibil cum de intr-o tara democrata ti se violeaza dreptul de alegere!ar trebui sa le cereti socoteala in fata legii,nu doar in fata csspp-ului.

  Inapoi la articolul Disputa privind regulile pensiilor private. Episodul doi

Setari Cookie-uri