Comentarii pe articolul Nokia angajeaza in Romania 100 de oameni pe saptamana


Romania, China Europei?

Robert Hutanu la 22 Ianuarie 2008, ora 12:01
Romania, China Europei?
Cred ca nu am citit cu atentie articolul... despre ce salarii vorbim?

Nu zic ca nu este bine ca se deschide aceasta fabrica, dar, mi se pare ca suntem prea exaltati.

Numai bine.
Vasile Ghimpeteanu la 22 Ianuarie 2008, ora 16:16
Nu cred ca este vorba de exaltare,ci de posibilitatile reale de dezvoltare a unei activitati de amploare care permite si intierea si dezvoltarea si a altor activitati complementare atat in zona Cluj cat si in alte zone ale Romaniei.
Nu cred ca initierea si dezvoltarea unei activitati intr-un domeniu de varf trebuie judecata simplist, numai prin prisma salarizarii personalului implicat, ci trebuie puse in balanta toate implicatiile cu efect pozitiv asupra evolutiei tuturor potentialelor
posibilitati generate de activitatea initiala.
De ceea cred ca este bine ca firma Nokia sa inceapa o campanie de informare privind perspec-tivele de viitor si intentiile de implicare in noi activitati direct sau prin alte companii cu care se afla in parteneriat.
Sergiu Padure la 30 Ianuarie 2008, ora 20:09
Salariu la Nokia variaza intre 200 si 400 euro. Anul trecut (2007) au facut o preselectie a angajatilor, promitand ca vor angaja circa 2000 de oameni, dar in realitate angajeaza circa 500, majoritatea avand salariu de 200 - max 300 euro. Ei spun ca nu mai angajeaza atat de mult personal pentru ca si-au facut un calcul (dupa salariu mediu oficial din Romania) dar oamenii care vor sa se angajeze au cerut salarii de 2 - 3 ori mai mari decat se asteptau.
Sergiu Padure la 30 Ianuarie 2008, ora 20:11
Am uitat sa va spun de speculatiile imobiliare care s-au facut in acea zona (de catre seful consiliului judetean - Nicoara). Deci nu oamenii din comuna Jucu au avut de castigat, petru ca ei au vandut pe un pret de nimic inainte sa stie cine va veni acolo.

  Inapoi la articolul Nokia angajeaza in Romania 100 de oameni pe saptamana

Setari Cookie-uri