Comentarii pe articolul Cat de important este un MBA?


MBA

Silvia Popa la 22 Ianuarie 2008, ora 14:08
MBA
Cati dintre cei intervievati au absolvit un curs de MBA ?
Satnoianu Ludmila la 22 Ianuarie 2008, ora 21:52
Eu am diploma de licenta in domeniul Finante-Banci, am urmat cursurile unui masterat de 2 ani, la aceeasi Universitate de stat din Galati si anul acesta termin cel de-al doilea master(la aceeasi Universitate): Marketing si comunicare in afaceri. Cineva mi-a zis ca as avea nevoie de un MBA, e ceva care nu se compara cu studiile de stat din Romania. As dori un sfat de la cunoscatori. Va multumesc.
Cristina Mocanu la 23 Ianuarie 2008, ora 15:26
Nu, intr-adevar nu se compara cu studiile de stat de pe la noi, dar daca ai citit articolul ti-ai fi dat seama ca nici nu are vreo relevanta. Relevanta este experienta pe care o ai in domeniul in care doresti sa activesti si aptitudinile tale de comunicare; de fapt, cel mai important element dintr-o companie (privata sau de stat) este resursa umana si capacitatea ta (ca lider) de a-i coordona, motiva si inspira.
Constantin Tudoran la 26 Ianuarie 2008, ora 14:11
Pentru a accede la o pozitie de top-management sunt necesare exact acele calitati pe care Napoleon le cerea generalilor sai ce doreau sa ajunga maresali: sa aiba o viziune corecta a campului de lupta, sa fie inteligenti, corecti, rapizi, sa invete repede si sa fie intuitivi. Stiti insa care era ultima intrebare care hotara ascensiunea? ARE NOROC?
Asadar...

  Inapoi la articolul Cat de important este un MBA?

Setari Cookie-uri