Comentarii pe articolul Ionut Balasa si-a ambalat ideile de afaceri in pungi


ESTE O REALIZARE EXTRAORDINARA.

Ion Enache la 2 Ianuarie 2009, ora 23:58
ESTE O REALIZARE EXTRAORDINARA.
Ionut Balasa a dat dovada de creativitate si curaj. Daca as sta de vorba cu el, primul lucru pe care as vrea sa il intreb, este daca a obtinut ceea ce a asteptat, sau daca a obtinut mai mult dechit sia inchipuit? Se spune ca in viata ai ceea la ce te astepti ci nu ceea ce meriti. Tocmai de aceea multi oameni de treaba lucreaza toata viata pentru un salariu mizerabil si acela pleaca aproape tot pe impozite. Nu conteaza chit de destept esti, ci chit de intelept.
Au fost foarte multe cazuri chind tinerii abandoneaza studiile ca mai apoi sa reuseasca sa construiasca o afacere de succes. Si daca sincer... ma enerveaza tipii care invata numai pe zece si pling atunci chind primesc o nota mai mica. Ei stau si tremura cu coada intre picioare in orice situatie si se streseaza mereu. Deobicei acesti oameni nu fac nimic pentru ei cu ceea ce stiu, pentru ca in viata cei ce tremura cu coada intre picioare vor face ceea ce le dicteaza cei ce au invatat cel mai important lucru:" nu conteaza ceea ce stii, ci ce faci cu ceea ce stii" si ca greselele fac parte din viata noastra, iar daca vom plinge de fiecare data chind gresim, ar insemna ca suntem acsati pe greseli si ele vor aparea din ce in ce mai des.

ACTIUNEA INVINGE FRICA!

Respect oamenii cu decizii indraznete! Bravo Ionut!!!

  Inapoi la articolul Ionut Balasa si-a ambalat ideile de afaceri in pungi

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile