Comentarii pe articolul Frauda de 5 miliarde de euro la Societe Generale


Dar bancile nu fraudeaza clientii prin creditare?

T Vero la 25 Ianuarie 2008, ora 11:38
Dar bancile nu fraudeaza clientii prin creditare?
Sa nu se planga bancarii, pentru ca asta e regula. Si ei ne pacalesc in fiecare zi cu aceste "credite super-avantajoase", in fapt o camatarie legala, prin care devenim vanduti pe viata.
Au ajuns sa ma intrebe la banca unde am cont de ce vreau sa scot bani atunci cand am nevoie de cash sau de ce vreau sa tranfer bani in ALTE TARI DIN UE. Banii mei, castigati legal, si pe care i-am incredintat spre pastrare la banca. RUSINEEEE !!!
Cristina Rosoiu la 25 Ianuarie 2008, ora 13:52
T vero...sa sti k lucrurile nu sunt chiar asa...este de compenteta celor de la banca sa te interbe ce faci cu banii pentru ca si ei sunt la randul lor intrebati de cei de mai sus..eu ma ocup de acordare credite si nu cred k iti imaginezi cate intrebari iti pot pune sefii cei mari pana acorda un credit..prin urmare este ft important pentru o banca sa stie toate detaliile despre tine persoana fizica sau juridica pentru k este esential sa-si cunoasca clientii...deci nu vad de ce ...rusine???
Farcas Georgeta la 25 Ianuarie 2008, ora 19:29
Deoarece banii pe care ii retrag imi apartin , nu vad de ce trebuie sa ma justific , este problema mea personala ce intentionez sa fac cu ei .
Amalia-Magdalena Vasile la 26 Ianuarie 2008, ora 09:31
T VERO iti dau dreptate ei au fost si vor ramane camatari ai statului .Sunt convinsa ca foarte multa lume isi vor retrage banii atat de la brd cat si de la alte banci care nu fac altceva decat sa-ti doresti sa iti tii banii acasa decat la ei.pe de alta parte am asistat la o scena urata intr-o banca de la noi cand o persoana fizica a avut un transfer de bani din strainatate si a dorit sa-si retraga intreaga suma iar cei de la banca incercau prin diverse metode sa-l convinga sa lase banii in grija lor .dupa ce a plecat clientul, sefa de unitate a iesit in fata si si-a acuzat angajatele de incompetenta de fata cu cei cativa clienti aflati in banca .a fost o scena de toata jena ...cam asa arata bancile in ROMANIA!
Daniel Gherghiceanu la 27 Ianuarie 2008, ora 12:52
:)) pai bine mah ca lucrezi la ei. sa vdm.. sigur e vb de raifeisen. Nu cred k exista persoana in lumea asta care sa se simta comfortabila cand este intrebata de ce retrage numerar. plus ca unii mai percep comision. LOL! inteleg ca probabil esti un functionar care e intrebat toate tampeniile de superiori dar lumea condamna banca nu persoana care tace si executa...

  Inapoi la articolul Frauda de 5 miliarde de euro la Societe Generale

Setari Cookie-uri