Comentarii pe articolul Criza economica americana vs. alte crize majore din istorie


Chinchilla invinge criza economica

Eunescu la 6 Ianuarie 2009, ora 12:11
Chinchilla invinge criza economica

In conditii de criza economica generalizata, guvernantii ne lasa de izbeliste ingrijorati fiind de o minoritate foarte bogata dar total imuni la sbaterile plebei. De ce? Pentru ca interesele lor sunt strict legate de acestia si nu bogatia ci saracia este unealta ideala pentru manipulare si totala stapanire.
Acestea fiind zise, eu recomand tuturor celor care pot, sa investeasca in aceasta perioada de instabilitate economica in afaceri care nu "produc pe stoc", care nu genereaza investitii blocate din lipsa temporara de desfacere. Aceasta este perioada in care este ideal sa investesti in afaceri aflate in proces de acumulare si dezvoltare si pentru care nu este o proritate piata azi, ci maine.
Una din aceste afaceri o reprezinta, cu siguranta, cresterea chinchillelor. De ce? Pentru ca azi veti cumpara 15-20-30 de familii de chinchilla, nu veti fi conditionat de socurile pietei intrucat timp de 1-2 ani le veti inmultii pentru propria d-tra dezvoltatre, iar la sfarsitul crizei mondiale, cand marii jucatori vor iesi serios zdruncinati, d-tra deja va pregatiti sa apareti pe piata.
Cat despre momentul optim de aprovizionare cu matca de chinchilla, acesta este cel mai potrivit. De ce ? Pentru ca iarna fiind, nu vor aparea nici un fel de probleme respiratorii in timpul transportului. In plus, montele executate in perioada rece sunt cu mult mai prolifice decat cele care au loc vara, pe caldura. Sunt lucruri simple pe care nu trebuie sa le ignorati.
Afacerile cu chinchilla devin, iata, tot mai profitabile, investitia initiala undeva pe la 6 000 euro ( se poate si cu mai putin ) , desfacere asigurata, efort financiar pentru intretinere neglijabil, efort uman de 1-2 ore pe zi. Dupa toate calculele expuse de crescatori, 50 de familii de chinchilla aduc un profit de pana la 1 miliard pe an. Tentant, nu?
Pentru alte amanunte, trimiteti-mi un E-mail.

George Popescu
Dabuleni, Dolj. nr. tel 0744580054
eunescu@yahoo.com


  Inapoi la articolul Criza economica americana vs. alte crize majore din istorie

Setari Cookie-uri