Comentarii pe articolul Erste: Pretul locuintelor din anumite segmente s-ar putea reduce in 2008 (Update)


O stire buna

Elena Birlodeanu la 31 Ianuarie 2008, ora 09:45
O stire buna
Era si cazul sa mai primim si noi o stire buna in ceea ce priveste preturile la locuinte.dar sper sa se si intample lucrul asta.
Gelu Mataranga la 31 Ianuarie 2008, ora 12:39
Elena, hai sa nu fim naivi! este o aberatie ceea ce scrie mai sus si asta este evident atunci cand ajungi la efectiv sa vrei sa cumperi un imobil. Preturile cresc si vor creste continuu inca multi ani de acum inainte. Care segment al apartamentelor se va ieftini? Pentru ce nivel al veniturilor? Raportul mai sus mentionat este tendentios si manipulant fata de marea masa a romanilor ce_si doresc un acoperis deasupra capului in proprietate chiar daca peste 20 sau 30 de ani efectiv. Cand cererea pe piata este de peste 500.000 de unitati locative iar anual se livreaza maxim 30 - 40.000 unitati, cum credeti dragi romani ca se va reduce vreun pret in anii urmatori? Poate doar sa nu mai creasca preturile cu 40-50% anual ci doar cu 30-35%. Sunt foarte multi bani in tara, si chiar foarte ieftini de la banci, astfel ca nu vom avea curand nici o ieftinire a imobilelor in Romania.
Gelu Mataranga la 31 Ianuarie 2008, ora 13:46
Elena, verifica up-date-ul la articol, Claudiu a corectat putin din informatie conform cu realitatea din piata.

  Inapoi la articolul Erste: Pretul locuintelor din anumite segmente s-ar putea reduce in 2008 (Update)

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile