Comentarii pe articolul Greva generala la cea mai mare banca din Romania


total nepotrivit momentul ales!!!

Ciprian Muresan la 12 Ianuarie 2009, ora 15:05
total nepotrivit momentul ales!!!
Total neinspirat si neavenit momentul pt greva!!! in actualeele conditii datorate crizei n-ar fi deloc exagerata O REDUCERE DE SALARII. Ar trebui evitat orice eveniment de natura a aduce atingere intr-un fel sau altul imaginii, soliditatii, echilibrului bancii. Ar fi ca si cum ar ceda in mod deliberat, ca sa nu zic prostesc din cota de piata pastrata cu greu concurentei. Intr-un fel,devine echivalent cu a-si taia craca de sub picioare.
Dorin Ilie la 12 Ianuarie 2009, ora 16:33
Mda, de acord cu tine Ciprian, doar ca pentru a "evita orice eveniment de natura a aduce atingere intr-un fel sau altul imaginii, soliditatii, echilibrului bancii" nu tine de foame pentru angajatii bancii. In conditiile in care un euro a ajuns la 4,3, nivelul de trai scade pe zi ce trece, preturile urca galopant, numai de asta nu-ti arde. Am si eu o intrebare pentru tine: vb in calitate de angajat sau de angajator? Daca vb in calitatate de angajat ce-ar fi sa-ti mai tai din leafa, daca vb in calitate de angajator ce-ar fi sa-ti mai tai din venituri!!!
O zi buna.

  Inapoi la articolul Greva generala la cea mai mare banca din Romania

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile