Comentarii pe articolul Erste: Pretul locuintelor din anumite segmente s-ar putea reduce in 2008 (Update)


vorbaraie

Dumitru Mitrica la 31 Ianuarie 2008, ora 12:13
vorbaraie
Vorbaraie multa saracia omului. peste tot acelas lucru. Fapte dragii mei. Unde sunt faptele. Preturile caselor din Bucuresti sunt aberant de mari datorita furtului general la toate nivelele. Comisioane imense pentru tot felul de firme si jecmanitori la tot pasul. Sa scada preturile? Va inselati. Leul scade, Euro ramane. ce revista este aceea care nu vede acest lucru?
Marean sector5 la 31 Ianuarie 2008, ora 14:41
Corect leul scade, euro creste, pretul imobilelor este manipulat in euro, plecand de la aceasta ipoteza va scadea pretul afisat si pate si cel real in euro
Dumitru Mitrica la 1 Februarie 2008, ora 09:02
Marean nu stiu la ce te referi sau pur si simplu esti un optimist desavarsit. Pretul imobilelor o sa creasca sigur. De ce: Cererea mare de apartamente. In Bucale vor sa stea toti (toata Romania daca este posibil). Cresterea abuziva de preturi de la noi pentru a acoperi incompetenta firmelor noastre dragi (afaceristilor nostri "destepti"), inflatia mondiala generala, inflatia imensa de la noi,Taxe care vor veni si nu sunt aplicate (Bucurestiul are nevoie de mari imbunatatiri si curatire: caini pe toate drumurile?), etc...Imi pare rau dar articolul de mai sus vorbeste de o iluzie extrem de nerealista. Iar din punct de vedere al ipotezei dumitale, nu inteleg calculul. Fii mai explicit te rog!!!
Daniela Tuleu la 1 Februarie 2008, ora 14:19
Nimic nu scade. in conditiile in care s-a anuntat deja o creste de cca 20% a materialelor de constructii scaderea nu ar putea veni decat dintr-o diminhuare a altor costuri de realizare a unei constructii: forta de munca este si asa foarte ieftina iar profitul marilor "dezvoltatori imobiliari", va puteti imagina, nu va scadea. ca sa nu mai vorbim de faptul ca majoritatea creditelor imobiliare sunt in valuta, iar leul e prea slab. Deci, de unde atat scadere? eventual, din reabilitarea leului! asta-i o poveste pt. copii.
Costel Aristotel la 4 Februarie 2008, ora 12:19
@Dumitru Mitrica Ca sa nu ma mai stearga webmasteru' o sa accept ca ai dreptate. Deci, daca in Bucuresti, atractia Terrei numarul unu, vor toti sa stea, cum se face ca piata imobiliara creste cu acelasi procent in toate catunele din Romania...cu sa fara canalizare in completa contradictie cu trendurile Europei de Est???

  Inapoi la articolul Erste: Pretul locuintelor din anumite segmente s-ar putea reduce in 2008 (Update)

Setari Cookie-uri