Comentarii pe articolul Greva generala la cea mai mare banca din Romania


Inca nu sunt in greva?

Maria Petrovan la 12 Ianuarie 2009, ora 17:38
Inca nu sunt in greva?
Eu credeam ca sunt de ceva timp in greva deoarece lucreaza doar la cate 2 maxim 3 ghisee din cele 6 sau 7 cate sunt. "Lucreaza" este impropriu spus pentru ca fie vorbesc la telefon fie isi fac monetarul iar daca chiar isi ridica privirea si , fiind in fata ghiseului, sunt nevoite sa-ti rezolve problema,lucreaza in "reluare" de-ti vine sa vorbesti singur.Ce sa mai vorbim de ghisee separate pentru persoane juridice....Stai la cozi interminabile iar colaborarea lasa de dorit indiferent de problema pe care o ai. Nu are sens sa va spun din ce oras scriu pentru ca , banuiesc, ca aceste probleme se regasesc in toate filialele.
Bogdan Turliu la 12 Ianuarie 2009, ora 19:47
datorita fluctuatie foarte mari de personal de la o banca la alta - cei care stiu sa faca treaba buna - pleaca la o alta banca unde sunt mai bine renumerati - cei pe care ii vedeti facind treaba asta - mai ales in fata clientilor sunt prost platiti - atita timp cit ei sunt prost platiti asta o sa faca - in loc sa ofere servicii de calitate. Pina angajatorul o sa inteleaga treaba asta o sa treaca ceva vreme ..
Fara Importanta la 12 Ianuarie 2009, ora 19:47
v-ati gandit ca poate au mai ramas doar 2 sau 3 salariati din cei "6 sau 7" care erau cu ceva timp in urma?
Maria Petrovan la 12 Ianuarie 2009, ora 23:15
Nu este problema mea ca nr. angajatilor bancii s-a redus....daca chiar este asa.... Comisioanele pe care le practica sunt aceleasi . Prin urmare consider ca ar fi de bun simt ca sa fie luate niste masuri in acest sens. Si, cu tot respectul pentru dv., credeti-ma, de cele mai multe ori se protejeaza....isi respecta orele de masa si de cafea pentru ca noi clientii, odata intrati in aceasta institutie, stam sa ne rezolvam problemele si , deci, le acceptam mojicia.....
Fara Importanta la 13 Ianuarie 2009, ora 23:00
sa inteleg ca daca s-a redus nr. personalului ar fi trebuit sa se reduca si comisioanele?
ati propus niste masuri care considerati ca ar putea fi luate?
daca mergem la Enel sau EON GAZ cat stam la rand?
eu daca nu am timp sa astept, plec si nu comentez ca acea salariata nu lucreaza la doua ghisee, nu-i propun sa cheme seful "sa mai puna un casier". Si in nici un caz nu-i spun " haide doamna mai repede ca am plecat de la lucru si nu am timp sa stau la rand".
asemenea replici le auzim la orice rand, chiar si la banala "alimentara". credem ca daca exista 10-20 case de marcat ar trebui sa existe in permanenta 10-20 de casieri.
daca mergeti la dl DOCTOR, aveti timp sa" stati sa va rezolvati problemele?".
la DOCTOR, cabinet privat, ai programare la ora x si intri la ora x+2. taxa de consultatie o platesc si nu comentez ca doar nu m-a obligat sa stau.
cred ca lista exemplelor poate continua la nesfarsit....

  Inapoi la articolul Greva generala la cea mai mare banca din Romania

Setari Cookie-uri