Comentarii pe articolul Greva generala la cea mai mare banca din Romania


Ce salariu au ????

Marin Tatiana la 12 Ianuarie 2009, ora 18:15
Ce salariu au ????
Are cineva idee cam ce salariu au astia?
Eu sunt economist, lucrez intr-un birou de contabilitate la un particular.
Sunt sigura ca si femeia lor de servici are salariu mai mare decat mine.
Vor 3%, prima de craciun si .... multe altele.
Eu daca ma duc la majorarare de salariu acum in plina criza, primesc un sut in fund. Parerea mea este ca nu au BUN SIMT.
Bogdan Turliu la 12 Ianuarie 2009, ora 19:23
asta se intimpla cind nu stii sa-ti ceri drepturile
Murgescu Teodor la 12 Ianuarie 2009, ora 20:06
Angajatii din BCR au cele mai mari salarii din sistemul bancar si inca nu se satura.Se vede ca BCR a trait pe spinarea statului mult prea multi ani.Un exemplu de salariu in BCR un consilier client persoane fizice ia in jur de 2200-2500 ron.Consider ca si multi altii ca este o suma NESIMTIT de mare fata de munca pe care o presteaza. Un exemplu clar cu care m-am intalnit de denumarate ori cand am intrat intr-o agentie BCR a fost faptul ca angajatii stau pur si simplu la tigara si cafea cel putin 2 ore pe zi, fumeaza de fata cu clientul cu toate ca legea interzice.Si exemplele pot continua. Consider ca ar trebui sa isi tina ciocul mic si sa "lucreze" in continuare.
Adrian Axente la 12 Ianuarie 2009, ora 23:09
Traiesc din banii nostri si nu au pic de respect fata de clienti. Filialele au aparut ca ciupercile dupa ploaie. Sa mai esfiinteze din filiale ca doar nu s-au nascut cu totii directori de banca sau consilieri de credite. Ca sa-ti aprobe o cerere de refinantare iti percep taxa de 100 de euro de parca acea ahartie ar ajunge din Franta, Spania sau vreo tara nordica. Mai puneti mana la treaba si faceti si voi ceva pentru tara asta nu numai sa incasati dobanzi umflate si sa va va faceti concediile prin tarile occidentale.
Dibla Dragos la 13 Ianuarie 2009, ora 15:49
@ Murgescu Teodor
Ma faci sa rad domnu...Esti praf si faci pe inteligentul. BCR nu a trait pe spatele statului, statul a trait pe spatele lui. Toate datoriile Bancorex i-au fost bagate pe gat, de catre stat. Banca cand a fost vanduta detinea 40% din tranzatiile de pe piata bancara. A fost vanduta deci, ca banca cu profit. Iar salariile din BCR sunt mult mai mici decat in multe alte banci, vezi BRD, ING CITI
Cozma Aurel la 13 Ianuarie 2009, ora 21:50
Domnului Axente,
Eu am lucrat in banca si imi pot permite sa-mi dau cu parerea in cunostinta de cauza.
Salariati de la BCR nu lucreaza pentru aceasta tara ci pentru alta tara care se numeste Austria. Daca nu stiti BCR ar ca actionar majoritar un grup austriac.
Mai mult ca atat daca banii raman in dividendele austriecilor (adica nu cresc salariile) , cetetenii statului roman pierd. Cum ?
CAS, ajutorul de somaj, asigurarile de sanatate, impozitul pe venit se calculeaza la nivelul salariului brut,cu cat acesta este mai mare cu atat aceste sume sunt mai mari. Si ganditi-va la un numar de aproape 10.000 de salariati.
Aceasta atitudine este de fapt impotriva d-voastra . Ea se justifica numai in sceneta cu "capra vecinului"
Niculescu Gina la 13 Ianuarie 2009, ora 23:44
Cei care lucreaza cu publicul nu au asa salarii de mari pe cat va inchipuiti. S-au desfiintat f.multe posturi in fata, iar cei care au ramas trebuie sa acopere si deficienta de personal care s-a disponibilizat sau au plecat de buna voie.
Oanacrem la 16 Ianuarie 2010, ora 18:26
dar un consilier asigurari la bcr cat credeti ca are salariu?
Sami la 10 Ianuarie 2011, ora 23:23
hai ca intrebarea asta ma intereseaza si pe mine :)

  Inapoi la articolul Greva generala la cea mai mare banca din Romania

Setari Cookie-uri