Comentarii pe articolul Burger King vine in Romania


Burger King in Romania-episodul II

Alina Alex la 1 Februarie 2008, ora 08:32
Burger King in Romania-episodul II
Burger King a mai fost in Romania, locatia era la Bucur Obor, langa McDonald's, in locul actualului Domo, si nu a facut vreo mare afacere. Probabil ca piata simte nevoia de junk-food, genertia de copii de azi hranindu-se cu asa ceva......din pacate!
la 1 Februarie 2008, ora 10:24
Alina,

Burger King nu a mai fost in Romania.
Probabil ca era un fast food local cu un nume similar , in niciun caz Burger King.
Radu-Bogdan Meghes la 1 Februarie 2008, ora 11:43
Din cate stiu eu Buger King care a fost la Obor era de fapt un restaurant autohton care a preluat ilegal numele Burger King iar in urma unui proces au fost obligati sa isi schimbe numele (au adoptat Burger Ranch sau ceva de genul acesta). Asa ca nu cred ca putem vorbi despre Burger King sa fi fost in Romania pana acum. In general acest tip de franciza nu inchide restaurantele pentru ca acordarea francizei se bazeaza pe studii ample tocmai pentru a nu afecta imaginea companiei pe plan mondial.
Ion Ionel la 1 Februarie 2008, ora 15:03
Burger king a fost in Romania. se afla fix vis-a-vis de piata dorobanti,unde acum e un raiffeisen parca. a rezistat cam un an. nu era niciun restaurant autohton,nu era nicio sigla fake, era un burger king 100%.
Stefanel la 11 Noiembrie 2008, ora 11:46
frateee...n-a mai fost pana acum in Romania Burger King,la Obor in locul magazinului Domo si la Piata Dorobanti era Burger Ranch
Vali la 18 Noiembrie 2008, ora 14:30
super tare!!!!!!!!! dar in iasi nu apare?

  Inapoi la articolul Burger King vine in Romania

Setari Cookie-uri