Comentarii pe articolul Solutie la criza: Dacia ia in calcul reducerea preturilor cu pana la 2.000 euro


O solutie importanta!

Mihai Bocsaru la 14 Ianuarie 2009, ora 13:08
O solutie importanta!
Daca s-ar pune in practica o astfel de masura, cu siguranta ar fi foarte bine primita atat pe piata interna cat si pe cea internationala.

Un discount de pana la 2000 de euro ar genera cu siguranta un adevarat boom in vanzari, ceea ce ar putea duce Dacia intr-un alt impas si anume imposibilitatea de a onora comenzile

Cred ca micsorarea preturilor cu 1.000-1.500 de euro pentru cel mai simplu echipat model, mergand pana la 1.500 - 2.000 de euro pentru modelele de top ar salva Dacia de la un mare declin

Am convingerea ca o scadere de pret de peste 1.000 de euro la Dacia va creste puternic cererea acestui brand si pe piata interna.

Eu unul am ales Dacia Logan in vara anului 2007. Am renuntat la un autoturism german din clasa premium. Sunt incantat vazand cat de mult mi-au scazut costurile legate de achitatea si intretinerea autoturismului. Mai presus de gura lumii, va spun ca per ansamblu sunt multumit de Dacie.

Desigur, nu comparam confortul unui model premium cu cel al unui autoturism din clasa low-cost. Nevoia mea de a ma putea deplasa atat in tara cat si in strainatate este satisfacuta fara probleme de Dacia Logan.
Mihai Bocsaru la 14 Ianuarie 2009, ora 13:41
Pe de alta parte, cred ca o astfel de politica ar ajuta Dacia sa fie foarte competitiva in tendinta producatorilor globali de a oferii modele la un pret cat mai redus.

  Inapoi la articolul Solutie la criza: Dacia ia in calcul reducerea preturilor cu pana la 2.000 euro

Setari Cookie-uri