Comentarii pe articolul Solutie la criza: Dacia ia in calcul reducerea preturilor cu pana la 2.000 euro


puteti sa le dati si la 1000 euro/buc

Monster la 14 Ianuarie 2009, ora 13:08
puteti sa le dati si la 1000 euro/buc
daca le dati si degeaba ca tot nu mai le vrea nimeni roabele alea !! masina de sinucigasi!
Adrian Vuvrea la 14 Ianuarie 2009, ora 13:52
Cei de la Dacia sa isi faca meseria lor mai bine si dupa aia sa isi dea cu parerea despre legi. Daca bine stiu eu in facultatea de inginerie nu se studiaza dreptul international. Numai la noi e atata lipsa de bun simt.Atata vreme cat comisia europeana considera OUG ca nefiiind in conformitate cu legislatia europeana, iar din aceasta comisie fac parte juristi, cum isi permite un director retardat si un lider de sindicat la fel sa conteste lucruri de genul asta. Daca sunt asa de priceputi in legislatie europeana, de ce nu lucreaza la Brussel nu la Pitesti ?

Marius Cirjan la 14 Ianuarie 2009, ora 14:05
toata reducerea e anulata de cursul euro si dobanzile mari in lei, nu mai vorbim de lipsa creditarii....
Leonard Carstean la 14 Ianuarie 2009, ora 14:27
puteti sa le dati si la 1000 euro/buc
daca le dati si degeaba ca tot nu mai le vrea nimeni roabele alea !! masina de sinucigasi!

Trimis de Monster la 14 Ianuarie 2009, ora 13:08


Nu vreau sa supar pe nimeni dar sa faci o Dacia - roaba e un pic exagerat !!
Golfurile 3 sau Lagunele din 1993 sunt limuzine ? Un pret de 4000 - 5000 de euro este de bun simt, pentru o masina care isi face treaba : te duce fara lux la destinatie .
Pretul actual al masinilor Dacia este umflat , dar nu putem numi masinile roabe, daca ar fi asa de cele chinezesti ce putem spune ?
Stan Mirela la 14 Ianuarie 2009, ora 16:55
Daca se gandesc la o reducere atunci sunt de apreciat multumeste pe toata lumea..
Puha Alexandrina la 14 Ianuarie 2009, ora 17:00
ne-am domnit...,am uitat cit de rivnita era o dacie!!!!ce sa faci asa e omul vrea mai mult si mai bine ...si uita de unde a plecat.CIND apare sandero la vinzare ? stie cineva< rog sa-mi dati detalii daca sunteti binevoitori...
The Reality la 14 Ianuarie 2009, ora 18:45
puteti sa le dati si la 1000 euro/buc
daca le dati si degeaba ca tot nu mai le vrea nimeni roabele alea !! masina de sinucigasi!

Trimis de Monster la 14 Ianuarie 2009, ora 13:08

Ok,si tu la 5-6.000 de euro ce masina ti ai lua??? un second-hand de cativa ani?
Nu stiu de ce romanii prefera sa se laude ca au masina straina second-hand, decat Logan nou...E de prost gust!!!
Imi rezerv dreptul de a afirma ca Dacia logan e o masina buna la pretul la care se vinde, fiid eu insumi proprietar de Logan! Si da, prefer oricand un Logan nou in loc de o masina second-hand...Si azi as face aceeasi alegere!N am avut absolut nici o problema cu ea, consuma sub 5 l/100 km in afara localitatii....
Sorin la 14 Ianuarie 2009, ora 20:24
Sunt slabe calitativ.
Am cumparat un MCV de 7 locuri si la 6000 km sau rupt 2 suruburi la pompa de servo .
Urmare? radiator spart iar la garantie mi-au spus sa astept 1 saptamana pana vine la pitesti radiatorul
Pai ce fier folositi domnilor de la Dacia ? Sau credeti ca veti vinde mai mult la asa calitate ?
Monica Borboata la 15 Ianuarie 2009, ora 09:43
Problema se pune in felul urmator, daca isi permit sa scada cu 2000 euro pretul masinii, va dati seama ce cistig/buc masina vinduta aveau cei de la Dacia pina acum? ca doar nu vor produce sub pretul de fabricatie!!!!!
asa ca, sa nu-i plingem de mila, au cistigat suficient atitia ani, acum sa revina cu picioarele pe pamint. daca puneau un adaus normal de 5-7 % cistig pe masina (asa cum se fac afacerile in vest), aveau de lucru acum de le zbarnaiau motoarele..........asa, n-au decit sa sufere.
Adriana Muntean la 15 Ianuarie 2009, ora 11:05
trebuia sa le faca reduceri la angajati de ani de zile si fiecare sa-si fi putut lua un logan sau o dacie
dar sunt curioasa cati angajati au masini de la dacia si cati din afara. Directorii ce masini au acasa ei si familiile lor
Pai sa fim seriosi si realisti, timpenia cu taxa si cumpararea loganurilor
nu rezolva acum criza .
Toti de la dacia sa-si vanda masinile proprii cumparate din afara
si sa cumpere loganuri, ba chiar sa-i oblige ca sa-si salveze locurile
de munca sa vedem, sunt de acord ?
Florin Cornel Burduja la 16 Ianuarie 2009, ora 20:36
pt cei care care zic ca dacia e o roaba sau sa o dea degeaba voi ce masini conduceti istetilor?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sau aveti un bmw din 90 care ati dat mai mult pe el si va considerati domni si da sa tina taxa dar nu tripla si sa o faca de sase ori mai mare
Sterian Ilie la 23 Ianuarie 2010, ora 18:44
eu sunt mecanic auto si posed o dacia 1310 din 89 si sunt mandru de masina mea deoarece nu m-a lasat nuciodata in drum , in comparatie cu passatul nou , bmw , skoda , etc care vin aproape zilnic pe platforma ca nu mai porneste , ca s-a oprit din mers etc . Imaginativa ca plecati cu o masina de peste 20 000 euro in concediu , aveti copii cu voi ,si masina se opreste pur si simplu si nu mai vrea sa mearga(sa fie si noapte undeva intre doua localitati indepartate una de alta ) iar de oprit noaptea sa va dea ajutor cineva nu prea se gaseste , nu-ti vine sa-i dai foc? .Sunt sigur ca ai rate de platit la leasing sau la banca . O masina fiabila este o masina care merge fara multe pretentii ,cu costuri de intretinere moderate si care te duce sigur la destinatie . La ce bun o masina care merge cu 250 sau 300 la ora daca politia iti ia permisul la 141 in afara localitatii indiferent pe ce drum mergeti ? Vreau sa va spun ca Dacia mea nu jocuri sau alte probleme tehnice in comparatie cu ce vad eu frecvent la masinile aduse din vest . Pot sa va spun ca unele sint adevarate kamikaze . in topul kamikaze sunt bmw ,opel , peugeot ,ca sa nu mai vorbim de fiat sau Lancia . Romanasul nostru sufera de fudulie ,in sensul ca isi cumpara o masina scumpa cu care face in medie 6000 km pe an iar in concediu mananca gem pe paine ca sa-i ajunga banii de intoarcere acasa ,eventual pentru o parte din rata . Sa stiti ca nu generalizez dar in 95 % din cazuri am dreptate . O seara buna va doresc tuturor . si ca o completare ,luati-va masini la care gasiti piese de schimb relativ usor ,fara a fi in situatia de a astepta 4-5 zile dupa un rulment sau mai stiu eu ce !

  Inapoi la articolul Solutie la criza: Dacia ia in calcul reducerea preturilor cu pana la 2.000 euro

Setari Cookie-uri