Comentarii pe articolul Solutie la criza: Dacia ia in calcul reducerea preturilor cu pana la 2.000 euro


pe ce bani

Sergiu Adrian David la 14 Ianuarie 2009, ora 14:51
pe ce bani
ok reducem pretul dar cu ratele si salariile din romania ,nu ati vazut ca 2 treimi din populatie are un venit sub 1000 lei....varza tara asta abia astept sa plec de aici.
masina e ok la clasa ei si la nivelul de pret,oricum si pt drumurile si craterele de la noi e buna.
Mihai Diaconu la 14 Ianuarie 2009, ora 20:44
Cand au vorbit prima data de logan, francezii au spus ceva de o masina de .......5000 eur. Cred ca asta e si valoarea reala a masinii, asa ca faceti un calcul simplu sa va dati seama cat au castigat francezii de pe urma dacia. Asta-i economia de piata, si numai noi suntem "sclavi pe plantatiile altora". Ca de, ei venira degeaba aici ?
Constantin-Adrian Dragoi la 15 Ianuarie 2009, ora 10:14
varza tara?! asa o fi! de ce oare? pentru ca majoritatea zic si fac ca dvs. : nu imi place, ma car!
dar oare veti proceda la greu cum au reactionat cei plecati in Spania si Palestina, zilele astea? "Tara noastra, Romania, nu ne ajuta si ne lasa de izbeliste" Pai oare v-am obligat noi, platitorii de taxe si impozite, care am ramas sa "induram" ceea ce voua nu v-a placut, sa plecati acolo?! cat v-a fost bine, v-a durut undeva de Romania, ca taxe nu ati platit la statul roman ci la cel in care ati plecat. V-a placut acolo, suferiti acolo cand au ei probleme! Noi suferim aici si voi, cei de acolo, nu ne dati vreo mana de ajutor.

apreciez, insa, remarca privitoare la masina.

  Inapoi la articolul Solutie la criza: Dacia ia in calcul reducerea preturilor cu pana la 2.000 euro

Setari Cookie-uri