Comentarii pe articolul Numarul apartamentelor libere a crescut. Proprietarii nu scad chiriile


vor ceda

Ion Serban la 14 Ianuarie 2009, ora 15:36
vor ceda
vor ceda,pentru ca un apartament ne locuit se degradeaza mai repede si in plus apar costuri de intretinere nerecuperabile....
Daniel-Razvan Ionescu la 15 Ianuarie 2009, ora 06:09
binenteles ca asa va fi......!!! cu certitudine vor scadea chiriile ca totodata, daca ,un propietar nu-si gaseste un chirias la u pret ales de el sigur va lasa pretul mai jos, pt. ca asa ii va intra si bani in buzunar si plus de asta, va scapa si de datoriile care le va platii chiriasul ,,,(de intretinere lumina,etc,) deci.... sa nu se lacomeasca la bani si eu daca as avea un ap. mai bine as lasa chiria mai jos si stiu ca scap de alte plati plus de asta imi va intra si acea chirie in buzunar....normal. nu.???
si decat sa inchiriezi un ap. la un pret tinut sus. si dupa aceea sa-ti vezi ap. sau casa intr-o stare jalnica de degradare. si trebuin-d sa bagi bani in ia s-o refaci la loc. cum era si sa refaci pareta electrica sau lucruriile deteriorate din casa. mai bine inchiriezi cu bani mai putini la pers. care prezinta o oarecare garantie si in primul rand nu sunt multi. ca daca sunt multi cu certitudine, dupa plecarea lor , sigur trebuie sa te apuci de renovatttt.....!!!

  Inapoi la articolul Numarul apartamentelor libere a crescut. Proprietarii nu scad chiriile

Setari Cookie-uri