Comentarii pe articolul Solutie la criza: Dacia ia in calcul reducerea preturilor cu pana la 2.000 euro


Scadere sau aducerea la nivelul real de 5000 Eur ?

Neil Gold la 14 Ianuarie 2009, ora 21:59
Scadere sau aducerea la nivelul real de 5000 Eur ?
Dragii romanilor nu utati ca dacia Logan sau "S"Logan a fost initial anuntata la 5000 euro. Se pare ca frantujii s-au prins ca de la o Loganica de 3200 Euro cat ii costa pe ei real productia ar trebui sa invetze din lectiunea Daewoo care a falimentat si datorita faptului ca vindea proiectul Kadet dupa 15 ani de la lansare pe un sasiu sinucigas de lung cu 280 % pretul de fabricatie.
Avand in vedere faptul ca Loganul se vinde la preturi comparabile sau chiar mai mici in alte tari - din care trebuie sa scadem pretul transportului si alte costuri, vom realiza ca la taranii de Romani astia au vandut ca la "prostanaci" un automobil care cedeaza dupa 3 ani si trebuie vandut dupa 2 ani la 30.000 de km.

Daca Dacia nu va aduce repede - si asta ma refer in 2 luni pretul de pornire la 4800 Euro Renault isi poate lua adio de la proiectul Logan iar managerii de la Renault o stiu foarte bine.
Dragi Expati Frantuji in 2 ani trebuie sa produceti in Romania o masina de dimensiunea proiectului Lastun sau Tico la preturi de 2800 Euro altfel Loganizarea Romaniei tara a tuturor posibilitatilor va deveni tara "S"Loganului mai bine Second-handist decat Loganist .

Chestiunea este ca mie imi place mai mult la Paris decat voua la Mioveni.
Ah si apropo de sindicate..... domnilor frantuji poporul asta nu are regi in "functie". Incercati miscari sindicale in Olanda... si pentru info este permisa si sinuciderea controlata !!!
Catalin Guler la 15 Ianuarie 2009, ora 00:14
excelent

  Inapoi la articolul Solutie la criza: Dacia ia in calcul reducerea preturilor cu pana la 2.000 euro

Setari Cookie-uri