Comentarii pe articolul Creditele ipotecare: Mai relaxate, dar nu pe termen scurt


Bancile ne jefuiesc

Ioan Hotea la 15 Ianuarie 2009, ora 20:39
Bancile ne jefuiesc
In tarile dezvoltate econonic creditul are dobinda de 2-5 %.
La noi este 20, 30%, cit vrea banca. N-am inteles niciodata de ce este asa. Pe baza jefuirii creditorilor, angajatii din sectorul financiar si cei cu solde mari la stat reusesc sa-si cumpere un apartament.
Ce rost are revigorarea sectorului imobiliar pentru cei , majoritatea, care cistiga 200-300 euri/ luna. Dimpotriva pentru acestia sectorul imobiliar trebuie inca sa scada, sa revina la preturi normale.
Pina acum totul a fost o specula si,evident, nu-i bine.
Adriana Popescu la 15 Ianuarie 2009, ora 22:18
JAF PE FATA CU CONCURS BNR
Sigur , orice banca care a falimentat aiurea prin lume vine la noi sa se revigoreze , nu e mai mare rusinea cum tupeistii astia de la BNR in frunte cu guvernul si toata liota lor ne sug si ultima vlaga??E mai rau ca pe mosie cand iobagii erau datori vanduti boierilor , acum noi suntem un popor dator vandut unor netrebnici care nu au avut alta grija 20 de ani , decat sa vada pana unde om mai putea sa rezistam . Sa-i fereasca umnezeu de vreo rascoala '907 . Uitati-va in jur , Lituania , Grecia , aud ca si China.......deci pana in departari , oamenii s-au saturat de jaful de proportii . ATENTIE!
Cand nu vom mai puta rabda ,
Cand foamea ne va rascula ,
Hristosi sa fiti , nu veti scapa NICI IN MORMANT!!
Alexandru Ioan Ievuta la 16 Ianuarie 2009, ora 10:52
VIva la revolucion
Miha I- Cosmin Iatesen la 17 Ianuarie 2009, ora 00:36
DACA NU LASA JOS AVANSUL...NOI CEI MAI MICI...NU NE ATINGEM...FARA SA-TI RAMANA SI..."DE SARE LA SCRUMBIE"....PANA INTRI IN...."CASA DE VECI"....IAR ACOLO NIMANUI N-O SA-I MAI PESE, CACI NU TE MAI POT JEFUI....ASTA E...VIATA....APOI VIN ALTII, IN URMA NOASTRA, IN URMA LOR FARA DOAR SI POATE, ALTII....SI UITE-ASA VA CONTINUA EXPLOATAREA OMULUI DE CATRE OM...."HOMO HOMINUS LUPUS EST"....


  Inapoi la articolul Creditele ipotecare: Mai relaxate, dar nu pe termen scurt

Setari Cookie-uri