Comentarii pe articolul 12 to dos on the CEO agenda for 2009


12 to dos on the CEO agenda for 2009

Cornel Md la 20 Ianuarie 2009, ora 14:32
12 to dos on the CEO agenda for 2009
Lucruri foarte interesante in cele spuse, dar sincer ma intreb doua lucruri:

- primo - cati dintre directorii executivi din companii private [sa nu zic de cele de stat !] au aplicat sau cel putin au incearcat sa aplice (o parte din) aceste lucruri in practica - raspuns f.f.f.f. putini, pentru ca le e mai comod sa joace cum au invatat decat sa invete cum sa joace mai departe !

- secundo - cati vor aplica aceste idei sau cele emergente si complementare pe aceeasi lini de atenuare a impactului crizei - din pacate se pare ca sunt un pesimist inrait, caci la fel am sentimentul ca foarte putini.
Si feeling-ul asta il am pentru ca de 10-12 ani ma ciocnesc de aceste mentalitati lente si comode in foarte multe sectoare economice !
Acesti (C)EO ai degraba se gandesc cum sa dea afara oamenii care ii costa mult si sa angajeze unii care sa traga si costa putin si evident sa isi sprijine PCR-ul propriu. stiti voi chestia cu pile, cunos.....

Dar la primavara o sa urle la guvern ca de ce lasa economia de izbeliste !!!
Nu sunt un FAN al nici unei clase politice dar trebuie sa intelegem cu prioritate in sectorul privat sa cautam valorile reale si sa luptam sa le avem in interiorul companiei. Sau cel putin sa ne luptam sa le ridicam pe cele care le avem.

Oricum, cine stie sa citeasca chiar si printre randuri sunt multe parghii care te pot ajuta sa nu iesi sifonat tare din aceasta criza care cred ca va mai dura luni bune.
Bafta,
CMD

  Inapoi la articolul 12 to dos on the CEO agenda for 2009

Setari Cookie-uri