Comentarii pe articolul The Observer: Criza poate provoca revolte si lupte de strada in Romania


Inca una din avion

Gheorghe Jescu la 20 Ianuarie 2009, ora 14:38
Inca una din avion
Proteste, normal, dar ce ar justifica LUPTE DE STRADA in Romania?! Iar dl. dr. Jonathan Eyal spune ca tarile est-europene nu sunt pregatite pentru impactul recesiunii mondiale bla-bla-bla. A fost vreo tara pregatita pentru recesiune ?
Eu m-am saturat de prfeti din astia. Voi nu?
Anonymous la 20 Ianuarie 2009, ora 16:08
"These are often fragile economies ... with brittle political structures, political parties that are not very well formed and weak institutions. They are ill-prepared for what has hit them," Eyal said. "Last year it was the core western European countries which were shaky; now it is the weaker periphery that are getting the full blast of the crisis."

http://www.guardian.co.uk/world/2009/jan/18/eu-riots-vilinius

Foarte adevarat : problema nu se pune daca a fost sau nu Ro pregatita de recesiune... Problema este ca nu se face nimic.
Anton Budur la 20 Ianuarie 2009, ora 18:24
Da,subscriu la parerea d-lui Jescu,crezand in continuare ca suntem victimele moliilor devoratoare din vestul Europei si din America! Haideti,oameni buni si harnici din Romania,sa n m,ai privim cu mintea amortita ineptiile copiilor din mass-media romaneasca prostiti de argintii moliilor din asazisa lume civilizata!Treziti-va romani,nu mai sperati sa mancati resturile praznicului instalarii unui nou presedinte la Casa Alba(fie el si de culoare).Cam atat pentru azi,voi reveni fratilor romani,si nu uitati,speranta de mai bine e in mainile voastre s daca nu ne trezim va fi mai rau ca niciodata in istoria cronologica a existentei Noastre.

  Inapoi la articolul The Observer: Criza poate provoca revolte si lupte de strada in Romania

Setari Cookie-uri