Comentarii pe articolul Lipsa fortei de munca, una din problemele pietei industriale


Lipsa fortei de munca, una din problemele pietei industriale

Cristian Hedesiu la 8 Februarie 2008, ora 09:11
Lipsa fortei de munca, una din problemele pietei industriale
Nu stiu ce sa cred referitor la lipasa fortei de munca din Romania. Am terminat doctoratul in Germania anul trecut si am aplicat cred ca am aplicat la 20 de companii din Romania si nici macar nu am primit un raspuns. M_am inregistrat la diferite oficii de recurutare a fortei de munca si acceasi situatie. Am o pritena in acceasi situatie ca si mine si acceasi surpriza si pentru ea.Am aplicat la doua companii mari in Olanda si Austria si am primit doua oferte de munca iar in momentul de fata sunt angajat in Olanda. Preferinta mea a fost sa merg inapoi in tara dar avand in vedere faptul ca nu am primit intr-un an de zile nici un raspuns din Romania m-am hotarat sa raman aici.
Concluzia este ca toata ziarele fac numai galagie referitor la lipsa fortei de munca dar nu fac cel mai mic efort impreuna cu agentiile de plasare sa ia in considerare aplicatiile solicitantilor. Este trist ce se intampla dar se pare ca aceasta este relatitatea.
Cel putin pentru mine acest paragraf nu are nici o valoare.
Nicu Gansca la 9 Februarie 2008, ora 22:59
Domnul C.Hedesiu are perfecta dreptate.Si eu am aplicat oferta mea la circa 20 de companii si nu am primit nici un raspuns.Ce pot sa inteleg din aceasta;ANGAJATORII prezinta un interes scazut sau chiar nu citesc deloc mesajele primite.Ne trateaza superficial si de acea au sa primeasca acelasi raspuns...

  Inapoi la articolul Lipsa fortei de munca, una din problemele pietei industriale

Setari Cookie-uri