Comentarii pe articolul Romanii de la Microsoft, primii concediati?


Ne aparam interesele si neamul!!!

Eugenia Taus la 24 Ianuarie 2009, ora 14:29
Ne aparam interesele si neamul!!!
Deci, iata cum se pune problema.
Problemele sclaviei... revin in actualitate.
Ovidiu la 24 Ianuarie 2009, ora 16:30
Gata smecheria Microsoft, ii doresc un faliment lent si letal
Gabriel Matei la 24 Ianuarie 2009, ora 16:34
Dra/Dna
cand faceti o afirmatie incercati sa o fundamentati! afirmatii de dragul afirmatiilor sunt non-valori prin excelenta! dvs practic ce ati dori! sa fie pastrat un salariat cu viza temporara de munca in locul unuia cu viza permanenta? sa fie pastrat un salariat doar ca este salariat, cand munca lui poate fi efectuata de unul sau mai multi alti salariati? va fac un calcul simplu: exista 3 salariati de aceeasi pregatire, sa presupunem ca toti au acelasi salariu: usd 4,000 usd. daca se renunta la un salariat iar atributiile lui sunt preluate de ceilalti doi, care iprimesc un plus salarial de 500 usd fiecrae, firma face o economie de 1,000 usd pe luna (si mai ales pe pamant !!!). daca ati fi manager, ce decizie ati lua ??? sau ati merge pe calea comunismului "atot triumfator" si ati pastra toti salariati chiar cu pretul unui faliment mai devreme sau mai tarziu ???
Luciana Iulia la 24 Ianuarie 2009, ora 16:39
Nu este vorba de nici o sclavie.Acesti baieti stiau ca vin in America ca sa suplineasca cererea de forta de munca iar acum cind nu mai este nevoie de aceasta forta de munca ei trebuie sa mearga acasa.In situatia asta sunt mii de indieni,chinezi si asa mai departe care lucreaza la Cisco,Intel,Yahoo,.......... .

Gigi Americanu
Traian Macaveiu la 24 Ianuarie 2009, ora 18:00
eu sunt convins ca, concedierile dintr-o firma privata se fac pe baza criteriilor de competitivitate si nu neaparat ca asa spune un senator...
Valentin Gaman la 24 Ianuarie 2009, ora 19:53
Si eu cred ca nu o sa aiba importanta originea ...Daca sunt destepti, si sunt convins de asta 100%, romanasii nostrii o sa -si pastreze joburile.Aici in State nu te angajeaza nimeni doar pentru ca esti roman...Trebuie sa fii peste ce poate oferi un angajat american.Asa ca schema politicianului este doar o declaratie ..politica...Dovada ca se vorbeste despre ea...Insa este doar un politician...Nu este un manager la Microsoft...
D la 24 Ianuarie 2009, ora 19:57
Nuj ce va scandalizeaza dlor, e normal ca acel senator sa-si apere in primul rand cetatenii care il reprezinta. Nu vad dc nu se procedeaza in acelasi mod si la noi doar si noi avem forta de munca straina!
Dorin Ilie la 24 Ianuarie 2009, ora 20:08
Eu sunt convins ca intr-o firma privata , ca si la stat, concedierile se fac pe baza clientelismului, relatiilor si uneori si a competivitatii. Si asta este valabil si in afara, aici vb de Microsoft.
Lucian Croitoriu la 24 Ianuarie 2009, ora 20:18
Super tare treaba, sa ii vedem acuma pe americani ce stiu sa faca la locul de munca. Daca la Microsoft cea mai mare parte din angajati sunt straini inseamna ca americanii sunt varza la munca ca si multi alti straini binenteles. Habar nu au sa vorbeasca doar limba lor ca le este lene sa invete mai multe limbi ca romanu`. Nu doresc falimentul nimanui doresc doar romanilor care dau cu sapa pe acolo sa revina in tara si sa incerce sa faca ceva in Romania pt ca se poate si aici sa faci ceva mai greu dar se poate si...esti ACASA cu prietenii si familia
Cristian-Bogdan Grasu la 25 Ianuarie 2009, ora 00:14
Daca Microsoft face asta sunt praf..... concedierile se fac in functie de capacitatea omului/angajatului.....
Parerea mea e ca totusi ar trebui sa faca si statul nostru ceva ..... toate persoanele capabile pleaca din tara ...oare de ce? ar trebuii sa fie ajutat omul sa faca cat mai multi bani , pentru ca asta e motorul economiei.......omul bun pleaca in alta tara , face acolo un venit de 100.000 euro , primeste 4000 , e fericit, ce ar fi sa fie ajutati sa faca asta in tara.....poate ar merge mai bine economia.......
Corina-Carmen Chiriac la 25 Ianuarie 2009, ora 17:36
Toate companiile care supravietuiesc cinstit aplica in primul competitivitatea inaintea clientelismului / nepotismului.
Ce legatura are sclavia cu lucratul la o corporatie gen cea de mai sus?
Sau am uitat ce inseamna sclavia?
Dan Ragalie la 26 Ianuarie 2009, ora 09:06
Cineva ... care nu prea e maestru in lectura si care probabil nu stie care e pozitia romanilor in MS!!!
1. Romaniii nu sunt angajati ca muncitori la MS
2. Textul acestui articol imi aduce aminte de articolelel din EVZ - 'Gaina care a nascut pui... undeva in Moldova!'
3. Americanii ocupa de obicei pozitiile extreme: de top management si muncitori - cand vedeti la TV imagini cu MS - de obicei vedeti o linie de ambalare a pachetelor MS (aici sunt muncitorii...)
4. Sclavia?!! pai stimabila Doamna un sclav munceste gratis - la MS se munceste pe bani buni.
5. Ar trebui sa fim mai putin nationalisti. Cine a plecat din tara a plecat la mai bine si cu certitudine nu se va mai intoarce. Acolo Sistemul chiar functioneaza.
Viorel Adrian Dumitrache la 27 Ianuarie 2009, ora 11:26
Eu as pune problema altfel: Daca romanii de acolo vor reveni, fortati de concediere, in tara, si vor pune pe piata softuri ce fac concurenta Microsoft? Sunt cei mai in masura sa o faca, intrucat cunosc firma din interior, cu bug-uri cu tot.

  Inapoi la articolul Romanii de la Microsoft, primii concediati?

Setari Cookie-uri