Comentarii pe articolul Romanii, codasii UE la utilizarea internetului


nu e chiar asa

Irina-Monica Manea la 11 Februarie 2008, ora 10:05
nu e chiar asa
Cu tot respectul, daca si romanii utilizeza putin internetul atunci nu stiti cum e cu francezii si spaniolii.
In Franta internetul si calculatoarele in general sunt daca nu subiect tabu dar un motiv sigur de a-l jigni pe francez. Spaniolii. habar n-au la ce pot folosi internetul- ei stiu doar de Emule (torrent) si ca pot plati pe internet.
Utilizarea acestui herramient nu presupune doar clickuri stimabililor, presupune sa si intelegi ce este.
Va spun sincer, ca desi in alte tari probabil se foloseste un chat, un google si datorita bancilor - se fac op. bancare online, romanii il folosesc mult mai mult.
Boca Dianu la 11 Februarie 2008, ora 11:47
Atata timp cat jumatate din populatia Romaniei este rurala, imbatranita si uitata de vremuri in sate ca in Evul Mediu, TOATE statisticile ne vor scoate pe ultimul loc din Europa: la consumul de sapun, detergent, carti, cafea, ciocolata, internet, utilizarea cardurilor, numarul de pantofi/ciorapi cumparati pe cap de om, etc. In alte tari 5-10% din populatie traieste la sat, unde au conditii mult mai bune. Cred ca ar fi trebuit facuta o comparatie punctuala: oras de 2-3 milioane din Ro (Bucuresti) - oras similar de la ei, oras 500.000 locuitori din Ro cu similar de la ei, sat la noi-sat la ei. Abia atunci am fi inceput sa ne apropiem de adevar, cat de cat. Asa, daca bagam totul la gramada, obtinem rezultate eronate.
Sorin Teodorescu la 12 Februarie 2008, ora 12:26
Tot respectul pentru opiniile enuntate, pertinente si la obiect.Dar daca am fi fost pe primul loc s-ar fi schimbat ceva?Sintem vazuti asa cum vor sa fim vazuti.....

  Inapoi la articolul Romanii, codasii UE la utilizarea internetului

Setari Cookie-uri