Comentarii pe articolul Cea mai mare companie romaneasca concediaza 3.000 de angajati


bataie de joc

Balau Ioan la 30 Ianuarie 2009, ora 07:43
bataie de joc
problema este in felul urmator:1.Sindicatul se ocupa doar de el si anume salarii,masini,delegatii in tara si strainatate pebani angajatilor prime,si multe alte facilitatii.
2. conducerea se ocupa de salarile lor ca si cei din guvern deosebirea este ca astia de la petrom castiga de te sperii ex d-na directoare in jur de 2 milioane euro.
Deci cand ai atatea cheltuieli nu poti sa mai ai si prea multi angajati ca de unda sa-i platesti mai ales ca a scazut productia,nu?
Ce se mai intampla cu actiunile care trebuiau sa fie vandute angajatilor?Tot sindicatul care bag sama reprezinta salariatii dar cum spuneam se reprezinta doar pe ei baga bete in roate pentru ca sa le ramana tot lor.Si atunci sa nu t-i se faca greata cand-i vezi asa de nestui ,lacomi si dizgratiosi.
Bolos Sanda la 4 Februarie 2009, ora 13:02
Ai dreptate,,,,cica sindicatul ne reprezinta,nici poveste........la ce salarii avem in distributie adica 600 ron in mana si ei sute de milioane.,ba mai mult ne raspund '"biniuca a fi" exact ca si ordonanta de acum 2 ani...........unii au luat toata ordonanta si au si ramas pe locul de munca ,,,,,,iar altii jumate ca na ni se ofera loc de munca.OARE NU AM FOST ACEEASI INSTITUTIE PE TARA??De ce s-a facut diferentiere?Acum este un lucru cert ,daca se va disponibiliza din nou .........cei vechi din sistem nu vor mai sta pe ganduri,isi vor lua banutii si se vor reorienta.

  Inapoi la articolul Cea mai mare companie romaneasca concediaza 3.000 de angajati

Setari Cookie-uri