Comentarii pe articolul Cum arata bugetul anti-criza propus de Guvernul Boc


avem bugen nu avem buget

Bogdan Grasu la 30 Ianuarie 2009, ora 09:54
avem bugen nu avem buget
imi place ca s-au propus si masuri anticriza , acum sa vedem cum se vor pune in aplicare
-Scutirea impozitarii profitului reinvestit e binevenita, la fel si Investitia in Infrastructura(aici trebuie insa marita transparenta pentru a fi o investitie nu doar o simpla cheltuiala).Aceste 2 aspecte ar trebuii sa atraga investitorii pe care ii dorim atat de mult ;) .
In ceea ce priveste investitia in invatamant de 6% e bine venita , dar cu o conditie, in primul rand sa se investeasca in restructurare si dupa aceea in cresteri salariale .
Mai exact , profesorul trebuie sa fie pregatit sa predea , si testat in conformitate .Nu ajuta pe nimeni daca profesorul e destept , atat timp cat el nu poate sa transmita aceasta desteptaciune mai departe catre elev/student.
De asemenea nu ajuta pe elev sa invete niste materii care cu siguranta nu ii vor fi utile in viitor....ar trebuii restructurata (un cuvant mai bun ar fi liberalizata) tabla de materii , sunt prea putin materii optionale.... mai ales ca student (acum esti major , poti sa iei decizii pentru tine) ar trebuii sa fie mai multe alegeri , sa existe un numar de credite pentru fiecare materie , sa poti sa alegi profesorul care sa iti predea etc....prin lucrul asta s-ar vedea valoarea profesorilor si a materiilor in functie de cat de cautati sunt.
In ceea ce il priveste pe tariceanu .......shhhhhh..........ati dat niste legi in contextul in care nu puteati sa faceti nimic , si acum latrati la actualul guvern ca nu se tine de cuvantul dat de voi ......nu e frumos

  Inapoi la articolul Cum arata bugetul anti-criza propus de Guvernul Boc

Setari Cookie-uri