Comentarii pe articolul De la teorie la practica: Un cabinet veterinar, afacere nascuta pe bancile facultatii


OMG

Bobe Georgian la 3 Februarie 2009, ora 00:11
OMG
Nu pot sa cred!!! Intr-adevar zicala romaneasca: "Prostul daca nu-i fudul parca nu e prost destul", are aplicabilitate extraordinara. Primind pe mess linkul am fost curios si am accesat site-ul. Si am ramas blocat. Am fost coleg de facultate, chiar de grupa, cu Domnul Doctor Enciu, si timp de 6 ani am avut timp sa-l cunosc. Singurul lui merit este acela ca este un oportunist. Nu si-a deschis cabinete din banii lui de buzunar sau din economii ci a fost ajutat. Nu este saracul un amarat care a invatat de a rupt, s-a chinuit si a reusit sa-si faca o afacere. A mers in continuare pe spagi si relatii si de-aia a reusit intr-o lume ipocrita si fara valori. M-a enervat la culme faptul ca Domnul Doctor este dat drept exemplu. Este un exemplu viu de submediocritate, de fost student care a promovat 90% din examene dand spagi si care, ajuns medic se bate cu pumnul in piept. Nu as fi avut nimic de comentat dar faptul ca se lauda este strigator la cer. Sa-si vada lungul nasului si apoi sa dea lectii de management sau mai mult decat atat de medicina. Problema mai mare este ca exista cineva care sa-l asculte sau sa-l promoveze, probabil niste persoane mai credule. Cred ca este momentul ca astfel de persoane sa fie ignorate si nu sa fie puse pe un piedestal. Sper ca acest comentariu sa fie publicat daca persoanele care administreaza acest site sunt corecte.
Zamfirescu Laura la 3 Februarie 2009, ora 21:48
Stimabililor, respectabililor domni doctori, imi doresc nespus sa vad ca va pastrati conduita si ca respectati numele ce cu greu ni l-am insusit si acelea este de: DOCTOR MEDIC VETERINAR! Imi place sa cred ca toti cei care au absolvit aceasta facultate au facut-o cu multa dragoste pentru animale. Domnule doctor Bobe Georigian, nu ne cunoastem, insa trebuie sa ne aducem aminte ceea ce ne invatau domnii profesori si anume ca medicina nu se invata in 6 ani de facultate ci se invata in multi ani de experienta. In momentul cand absolvim trebuie sa stim unde sa cautam raspunsul si sa il aplicam corespunzator pentru a obtine ceea ce ne intereseaza pe toti si anume, sanatatea animalului. Ceea ce as dori sa spun este faptul ca invatam medicina in ani de experienta, in ani de cazuistica, in ani de cercetare si cautare. Imi este foarte greu sa cred ca dl doctor Cristian Enciu si-ar dori sa plece din clinicile sale cazuri nerezolvate.
Asadar, dle doctor Bobe Georgian, sa incercam sa ii respectam pe aceia dintre noi care au decis sa faca un bine pentru omenire ( sper ca va aduceti aminte de faimosul citat din amfiteatrul "Clinici" )
Cu un deosebit respect pentru profesie, va rog insistent sa va revizuiti atitudinea. Este foarte usor sa alunecam in latura penibila si ar fi pacat de coatele tocite pe bancile facultatii!

  Inapoi la articolul De la teorie la practica: Un cabinet veterinar, afacere nascuta pe bancile facultatii

Setari Cookie-uri