Comentarii pe articolul Prunea, Broker Cluj: Am dat in judecata CNVM-ul


Zgarca Comunistu'

Walhalla la 3 Februarie 2009, ora 13:47
Zgarca Comunistu'
Petru Prunea a gasit intotdeauna explicatii la lipsa lui de respect (ca nerespectare e putin spus) fata de lege. Ca a platit, ca n-a platit, ca l-a furat, ca l-a mintit etc., intotdeauna s-a servit de atac atunci cand a trebuit se-si explice faradelegile. Toata lumea respecta legea in piata de capital, sau macar se straduia sa o faca, numai el, presedintele celui mai puternic ssif din Romania, si cand spun puternic, ma refer la financiar,ca la ce altceva, refuza sistematic sa plateasca taxele in vigoare pe oriunde le avea de platit, cu "explicatii" de genul celei din articol. E treaba interna a unui ssif sa se inteleaga in interior cine si cum plateste taxele legal datorate. Ori daca respectivul domn ales in CA nu si-a "autoplatit" taxa de autorizare, nu privea asta cnvm-ul, care a actionat corect, (ce-i drept, cam tarziu) fata de acest Gica Contra al pietei de capital romanesti. Parerea mea sincera este ca il depaseste (de fapt intotdeauna l-a depasit) conducerea unei afaceri de o asemenea anvergura. Oare chiar nu se gaseste si altcineva sa-l inlocuiasca?!
Cruelll World! la 3 Februarie 2009, ora 15:26
Are dreptate Walhalla. Ce mai nasol e ca portiona hartia igienica si apa la angajati, ca sa nu mai vorbim de salariile oferite. Daca isi platea angajatii cat de cat, poate nu era nevoie ca acestia sa-l fure!

  Inapoi la articolul Prunea, Broker Cluj: Am dat in judecata CNVM-ul

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile