Comentarii pe articolul Care este miza economica in verdictul Curtii de la Haga?


felicitari diplomatiei romane

Mihai Eduard Teodorescu la 3 Februarie 2009, ora 13:56
felicitari diplomatiei romane
trebuie felicitata diplomatia romana care a facut eforturi ptr acest succes. in sfarsit o mare veste buna. cred ca este cea mai buna veste si cel mai mare succes de dupa Revolutie alaturi de aducerea acasa a bratarilor dacice.
Lemnaru Flory la 3 Februarie 2009, ora 14:29
un pas inaintea Ucrainei, un avantaj economic fie el si pe termen scurt, o decizie corecta a Curtii de la Haga, diplomati care si-au facut treaba
Tipirig Eugen la 3 Februarie 2009, ora 16:19
voi chiar credeti ca o sa curga lapte si miere ptr ca am obtinut aceasta "victorie"?cine credeti ca va profita de asta?hai sa va vad...ca visati degeaba.Tot niste smecheri ca si pana acum vor profita de asta.asa ca Romania ca stat nu a obtinut nimic,niste romani care vor specula asta vor avea de castigat.
Mihai Eduard Teodorescu la 4 Februarie 2009, ora 08:49
Dle Eugen, aici nu se comenteaza "cine credem ca va profita dupa..." ci rezultatul acestei munci de cativa ani in domeniul diplomatic. Ceea ce se intampla dupa este bine-cunoscut. Dar asta e alt subiect.
Panseluta Topor la 4 Februarie 2009, ora 10:07
intr-adevar..poate nu am fi castigat procesul contra ucrainei daca nu am fi avut diplomati la inaltime care sa ne reprezinte interesele.de membrii echipei nimeni nu vb,dar lor li se cuvine toata lauda!felicitari!

  Inapoi la articolul Care este miza economica in verdictul Curtii de la Haga?

Setari Cookie-uri