Comentarii pe articolul De la teorie la practica: Un cabinet veterinar, afacere nascuta pe bancile facultatii


Nu faptul ca traim in Romania ne ocupa tot timpul, ipocrizia ni-l ocupa

Laura Mitu la 3 Februarie 2009, ora 20:11
Nu faptul ca traim in Romania ne ocupa tot timpul, ipocrizia ni-l ocupa
Un singur lucru e cert, nu poti construi o afacere, un cabinet medical veterinar, doar cu ajutorul "prietenilor" si al "parintilor". Multi dintre noi au incercat, am avut colegi de facultate de nota 10 care n-au avut aceasta ocazie din lipsa fondurilor.
In ceea ce il priveste pe domnul Dr. Bobe Georgian, pot spune ca-l cunosc. Am avut ocazia de a lucra cu dumnealui de cand era in anul I de facultate. Pe atunci era asistent la clinica veterinara unde eu activam ca medic veterinar.
A lucrat in domeniu pe toata perioada facultatii, in mod sigur nu a asteptat sa-i "pice nimic din cer" precum spune domnul Dr. Enciu. Din cate stiu eu, Dr. Bobe lucreaza acum ca medic veterinar la una dintre cele mai bune si renumite clinici din Bucuresti. Si am auzit de la colegii nostrii din domeniu ca a inregistrat multe succese medicale.
Intr-adevar, a reactionat putin cam dur... dar poate oricare dintre noi am fi reactionat la fel in conditiile date.
Si... domnule Dr. Enciu, sa stiti ca noi toti medicii veterinari de azi am lucrat in timpul facultatii ca asistenti, altfel nu aveam cum sa invatam meseria. Si daca n-am reusit sa ne deschidem o clinica, asta nu inseamna ca suntem mediocrii asa cum spuneti dvs. Va pot da exemple de nume mari din Medicina Veterinara din Romania, doctori cunoscuti care nu au cabinete particulare deschise ci practica doar din dragoste pentru medicina si animale, nu neaparat pentru recompensa materiala. Pana la urma de asta ne-am ales meseria de doctor. Dar n-am sa dau exemple pentru ca le stiti si dvs. foarte bine. ;)
Va urez succes in continuare.

  Inapoi la articolul De la teorie la practica: Un cabinet veterinar, afacere nascuta pe bancile facultatii

Setari Cookie-uri