Comentarii pe articolul Proiectul Dambovita Center de 500 mil. euro, gata in cinci ani


Proiectul Dambovita Center

Camelia Dragomir la 4 Februarie 2009, ora 13:00
Proiectul Dambovita Center
Sunt un cetatean al Bucurestiului de 55 de ani.Probabil voi fi catalogata (si nebagata in seama) ca o persoana lipsita de initiativa si necunoscatoare.Tin sa mentionez ca profesia mea este constructor si urmaresc cu foarte mult interes distrugerea orasului meu,capitala a unei tari ce se vrea europeana.Timp de 20 de ani nici-un primar nu s-a gandit cu adevarat la cetateanul de rand.Toate proiectele au avut ca punct de pornire interesul personal al unor persoane mai mult sau mai putin interesate de nevoile cetateanului de rand.Nu sunt contra realizarii acestui proiect Dambovita Center,dar ce beneficii aduce el bucuresteanului?Constructiile istorice vor renaste,blocurile socialiste vor avea o fata mai vesela,numarul masinilor o sa fie mai mic,si de aici poluarea dispare,si multe alte nerealizari benefice sanatati se vor realiza ?Nu inteleg un lucru ,de ce trebuie sa ne inghesuim toti intr-o 'camera'?Realizati aceast proiect undeva in afara Bucurestiului.Nu putem locui toti intr-o singura 'camera'.Nu realizati ca nu mai putem respira?
Eu propun sa se reia constructia Casei Radio pentru scopul care a fost gandita,in mijlocul unui parc cu o peisagistica moderna iar mult ravnitele birouri in afara Bucurestiului.
O alta necesitate urgenta,refacerea soselei de centura,cu minim trei benzi pe sens si mai multe iesiri largite spre aceasta centura.
Consolidarea cladirilor istorice si numai atunci atragerea turistilor,poate fi o solutie de reabilitare a romanilor in fata strainilor.Avem atat de multa istorie cu care ne putem mandri.
Dle Oprescu aveti o profesie umanista,nu acceptati proiecte doar pentru anumiti 'oameni'.Bucuresteanul de rand nu mai are nevoie de supermarketuri,nu are nevoie de spatii de birouri,de blocuri turn etc. ,are nevoie sa respire si in Bucuresti nu se mai respira.Suntem mult prea inghesuti si murdari,la propriu si la figurat.
As avea multe de spus daca ar fi cineva sa ma asculte.Dar,sunt convinsa ca nu voi fi ascultata,asa cum nici-un om de rand nu este intrebat decat in anumite momente,si atunci de ochii lumii.
Spre ca aceste proiecte megalomane vor fi inlocuite cu proiecte benefice noua tuturor .

  Inapoi la articolul Proiectul Dambovita Center de 500 mil. euro, gata in cinci ani

Setari Cookie-uri