Comentarii pe articolul Merita sa cumparam SIF-uri pe timp de criza?


SIF-uri

Gheorghe Buhac la 4 Februarie 2009, ora 14:20
SIF-uri
Aceste institutii au fost creeate pentru a masca din start nasterea mafiei romanesti sub obladuirea lui Iliescu si a locotenentilor sai .
Incercati sa vedeti cine au fost si sunt beneficiarii reali ai acestor institutii - sa nu cumva sa va imaginati ca sunt milioanele de actionari ajunsi impotriva vointii lor acolo .
Incercati sa aflati cati actionari au murit si ce s-a facut cu drepturile lor .
Incercati sa vedeti cine sunt capusele acestor institutii si care se mai numesc si agenti si ca totul sa fie perfect mascat , sunt autorizate de o alta institutie facuta in dispretul cetateanului roman .
Incercati sa vedeti cati bani au fost bagati in economia reala si cati in smecheria reala - vezi afacerile imobiliare , etc ...
A verificat cineva vreodata un SIF , sa vada ce a facut cu bani si cat foloseste economiei romanesti ?
Hai sa vedem ce s-a facut cu cei 30% din averea Statului in cei 20 de ani care au trecut si cine au fost beneficiarii reali ai acestei averi .
Sunt multe de spus dar , sistemele de paza create special pentru apararea marilor hoti , nu vor permite niciodata sa transpire cifrele si nici sacosele cu bani .
Sa-i multumim inca odata lui Iliescu pentru nenorocirea pe care a creiat-o in tara si pentru care se bate sa capete dreptul la Statue .
Ce plural si ce terminatie explicita au : SI -furi-
Cu stima
Gheorghe Buhac

  Inapoi la articolul Merita sa cumparam SIF-uri pe timp de criza?

Setari Cookie-uri