Comentarii pe articolul Marjele de profit incep sa scada in retailul pharma: Urmeaza si falimente?


Hai sa fim seriosi

Mao la 5 Februarie 2009, ora 09:27
Hai sa fim seriosi
daca este asa de unde au bani sa faca farmacie linga farmacie? Daca te uiti intr-un cartier farmaciile de la parterul blocurilor au depasit ca nr. sediile de banca. Daca lucreaza pe 0 de unde bani pentru investitii in altele? Acest articol este penibil ca si cel cu pretul caselor care vor exploda in 2010.
Unchiu' Mao la 5 Februarie 2009, ora 14:16
Fiind lant de farmacii, unele sunt foarte profitabile, unele nu. Conteaza mult si prezenta pe piata.
Ex Pharma la 5 Februarie 2009, ora 14:55
Interesant, se spune peste tot ca farmaciile vor da faliment.Dar este cineva care se gandeste cate au primit in ultimii ani de la distribuitorii de medicamente: masini( si nu Logan, marca nationala , nu Skoda ca nu mai e de fite, ci numai Mercedes ML, Audi...) sau pe unde umbla, amaratii de farmacisti,, ( excursii in toata lumea acordate in scopul securizarii cifrei de afaceri a distribuitorului (Aviz Mediplus si Europharm), materiale de constructii, sau poate chiar si bani.
Daca stam sa ne gandim bine, au fost tinuti in puf de distribuitori, iar acum o sa falimenteze.Pacat ca si asa scade consumul intern, mai contribuie si farmacistii la asta????????? Mai bine ar face afaceri curate.

Asta e

Un fost angajat al unui furnizor de servicii de securizare a afacerii celui mai mare distribuitor de medicamente
Constantin-Ovidiu Dumitrescu la 5 Februarie 2009, ora 20:39
dau faliment....................ihihihihi.....le plang de mila , nu altceva.......au marje de 9-10 % si la produsele pe prescriptie si la OTC-uri , nu, dle opran????desi guvernul le da voie la un adaos maxim de 14%la medicam cu prescriptie , ei sunt imbecili si isi pun doar 9 , nu ????
.................poate ne povestiti cat din discountul extern al dvs ca importator si distribuitor mare , cu o relatie cimentata in ani buni cu GSK( si prin gabitza matei parca)de la care ati primit muuulte exclusivitati pe produse care ar merge cu 30% adaos , il distribuiti catre farmacisti ( ma refer la ce va ramane din el dupa ce scadeti chelt de distr de 11-14% ) si cum si-au luat unele patroane de retele de farmacii TOUAREG sau alte masini suparate.

  Inapoi la articolul Marjele de profit incep sa scada in retailul pharma: Urmeaza si falimente?

Setari Cookie-uri