Comentarii pe articolul Audiobookurile, o perspectiva diferita asupra lecturii


Depinde...

Laurentia Moldoveanu la 6 Februarie 2009, ora 14:42
Depinde...
Stiu ca timpul in ziua de astazi a devenit ceva "abstract" dar.....totusi prefer cartile...,mirosul lor nou sau vechi de ce nu...duc dorul si acum sa citesc la lumina palida a veiozei,exact ca in timpul facultatii.Poate ca sunt de moda veche...??!!!
Maria Logofatu la 6 Februarie 2009, ora 15:18
Da si eu prefer tot cartile, cand am timp prefer sa rasoiesc o carte, in ultimul timp am inceput sa fim din ce in ce mai automatizati si uitam sa mai traim sa avem simturi, sentimente, ....
Razvan P la 6 Februarie 2009, ora 15:33
Asta e problema, ca nu avem timp sa avem timp sa citim :) Eu prefer audiobooks, astea se pot asculta de exemplu in masina sau pe threadmill, timp care in general nu poate fi folosit la altceva.
Problema este ca lecturile "grele" apartin limbajului scris, este destul de dificil sa fie intelese fiind transpuse in limbajul vorbit.
Adrian la 6 Februarie 2009, ora 22:38
Nu are nicio legatura una cu alta...daca alegi audiobookurile nu inseamna ca renunti la citit carti traditionale...e doar o completare...in plus cred sincer ca cei care asculta audiobookurile sunt de fapt cititorii frecvanti de carti.
Cuculis Adrian la 21 Februarie 2009, ora 13:52
Cu stima, Va spun ca sunt foarte putini doritori de audiobook-uri. Va scriu din punctul de vedere al unui creator de audiobook-uri. Detin un studio de inregistrari si acolo mi-am petrecut un an de zile pentru productia multor carti vorbite.Cine este interesat de productia lor cat si despre tehnici, site-ul cu informatii si contacte este postat aici. Cu drag

  Inapoi la articolul Audiobookurile, o perspectiva diferita asupra lecturii

Setari Cookie-uri