Comentarii pe articolul Dinu Patriciu: Economia are gripa si a fost tratata cu aspirina


Despre credibilitate

Mircea Lamurean la 9 Februarie 2009, ora 09:15
Despre credibilitate
Orice se poate cumpara cu bani : pozitie, diplome, relatii... Mai putin credibilitatea. Iar cind un om de afaceri se erijeaza intr-un "oracol" sau vrea sa semene cu Waren Buffet, trebuie sa fie credibil. Pentru aceasta, Dinu Patriciu trrebuie sa demonstreze ca a facut banii intr-un mod corect si transparent, ca nu a ciupit un leu de la nimeni si ca nu a fost ajutat de politic sau alt fel, sa puna mina pe o averea actuala.
Si daca tot isi doreste ca lumea sa recunoasca odata institutia de "lobby" in varianta romaneasca, trebuie de asemenea sa ofere orice informatie care poate indeparta eventualele suspiciuni aparute in legatura cu aceasta practica. Ceea ce din nou, lipseste.
Marian Sfetcu la 9 Februarie 2009, ora 10:46
Eu m-am convins c avem un capitalism "de cumetrie", iar eu consider c dl Patriciu nu poate s ofere recomandri de economie transparent, cnd pn acum a fost subiect de scandaluri. n momentul n care dumnealui va demonstra c afacerile sale au fost ncheiate cu respectarea economiei de pia i nu prin ajutorul guvernelor care s-au perindat, atunci s ofere sfaturi de economie macreoeconomic.
Ct despre diminuarea cu 80 % a numrului de salariai bugetari este o aberaie din partea dumnealui. Nu salariaii bugetari de la nivelul inferior trebuie disponibilizai, ci veniturile celor care au salarii de peste 5.000,00 lei. Pentru "cei de jos" trebuie conturat o politic de eficientizare a locurilor de munc i nu disponibilizarea lor.

  Inapoi la articolul Dinu Patriciu: Economia are gripa si a fost tratata cu aspirina

Setari Cookie-uri