Comentarii pe articolul Triplarea taxei auto, anulata


anulare sau nu???

Roxana la 11 Februarie 2009, ora 16:22
anulare sau nu???
In titlu zice 'Triplarea taxei auto, anulata'...pe moment ai crede ca s-a desfintat si putem sa ne luam iar fericiti, masinute de dincolo....dupa care zice:'coeficienti care se aplica acolo nu vor fi la fel de mari' . Deci se va plati o taxa de mediu...mai mica decat cea tripla...dar la fel de mica ca inainte de triplare? Sau mai mare?? Sau cum?? FFFF ambiguu articolul, sau mai bine zis, iti da sperante desarte! Nu ramane decat sa asteptam....nu ca am avea un cuvant de spus.
Laurentiu Ciubotaru la 11 Februarie 2009, ora 17:03
pana cand o lalaiti?
ca sa vezi, ca o scadem dar...mai vedem, ...daca ne aproba Comisia Europeana, mai multe variante, alti coeficienti...
Fratilor, daca statele din lumea mai dezvoltata aveau acelasi rutm decizional si functional, nici ei n-ar fi avut acum autostrazi, TGV, curatenie, civilizatie, poduri, s.a.m.d.
Dar noi suntem romani, am uitat, ma scuzati!
Valentin Tudorache la 11 Februarie 2009, ora 17:35
ai perfecta dreptate Roxana!!!!!!!!!!
Gina Negru la 11 Februarie 2009, ora 18:22
euro 4 ???????????
ne recuperam sau nu banii?
daca stie cineva sa-mi zica si mie
Ionut Adrian Simion la 11 Februarie 2009, ora 19:07
bine zis laurentiu, oricum putem sa ne asteptam sa o scada intradevar sa nu mai fie tripla, insa eu ma astept sa fie dubla fata de cea veche ca doar de......traim in romania si "prostia se plateste".....nu ca ar fi vorba de a noastra ca atunci n-am avea ce plati, problema este ca platim prostia altora.
sunt de acord sa existe o taxa de inmatriculare, este ceva normal, insa parerea mea este ca ar trebui sa tina de RAR care sa zica frumos: "masina asta polueaza atat, deci plateste o taxa de inmatriculare atat".... nu sa apara toti aceia din care platim acea taxa sus mentionata de "prostie" si sa faca ce vor, insa este pacat ca oamenii care au suficienta materie cenusie nu au nici o putere si nici o autoritate pentru a discuta aceasta problema,
ce ii doare pe ei defapt? LIPSA DE BANI LA STAT si ce au zis hai sa triplam taxa auto si incasam bani grei, dar ce nu au vazut ei si era "la mintea cocosului", in ianuarie a scazut numarul de inmatriculari fata de ianuarie 2008 cu aproximativ 80% din cate am citit azi in alte surse => si iti pui o intrebare in locul lor, oare statul nu ar incasa mai mult din taxe mici dar multe decat din taxe mari care tind catre zero ca si numar?

si inchei gandurile mele cu o expresie care nu o sa reusesc sa mi-o scot din cap: TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL

  Inapoi la articolul Triplarea taxei auto, anulata

Setari Cookie-uri