Comentarii pe articolul Care este miza economica in verdictul Curtii de la Haga?


miza este una politica

Vero la 11 Februarie 2009, ora 18:42
miza este una politica
Daca (sic!) cele 5 puturi care revin Romaniei ne asigura independenta energetica pe 18 ani, cele 21 care revin Ucrainei ii asigura independenta fata de Rusia.
Acesta este un pas hotarator inainte pentru integrarea euroatlantica a Ucrainei iar Justitia nu a fost deloc 'legata la ochi' cand a dat verdictul, dupa atatia ani de la inceperea procesului, dar numai la 1 an dupa Summit-ul NATO de la Bucuresti.
De altfel, si graba cu care D-l Basescu a salutat 'victoria dreptului international' (drept international, adica 'interfata intre justitie si politica', dupa cum spunea un comentator politic aseara), arata ca lucrurile au fost stabilite de fapt in clubul 'revolutiilor portocalii'.
Cat despre Insula Serpilor - stanca, piatra - nu mai conteaza ce este, pentru ca oricum apartine cu acte in regula Ucrainei de pe vremea lui Dej. De aceea au si acceptat sa fie recunoscuta drept stanca.
Oricum, ma asteptam la ceva mai multa recunostinta din partea D-nei Prim Ministru, Julia nu-stiu-cum, nu la batutul in pumni: sic, sic, v-am fraierit!

  Inapoi la articolul Care este miza economica in verdictul Curtii de la Haga?

Setari Cookie-uri