Comentarii pe articolul Comentariu soc in presa austriaca: Romania poate aduce Austria la faliment


Astia sint guvernantii nostrii !

Popescu Adrian la 15 Februarie 2009, ora 16:21
Cine poate salva statul ? Nu statul ci institutiile statului care iau decizii proaste care nu reglemeanteaza si supravegheaza activitatea pietelor . Pentru ca in interiorul acestor institutii lucreaza functionari incapabili si rau intentionati care falimenteaza economii. In plus , eu nu am chemat bancile austriece sa cumpere pacheele majoritare ale bancilor din Romania . Deci sa isi asume riscul nene . Atunci cind au venit isi frecau palmele , Romania era piata in crestere , se bucurau de numa numa , dadeau credite ca orbii .Acum zbiara in gura mare dupa ajutor . Globalizarea nu e bune deloc . Uiote unde duce ! Fiecare stst cu specificul sau . Am ajuns sa importam 70% din cantitatea de carne si 90 % din cantitatea de fructe . Pai e strigator la cer ! Nu vine nimanui sa urle ??? Nu piere somnul nici unui guvernant din cauza asta pentru ca din importurile aste traiesc chiar unii stabi care au firme de import si de en-gross .Si atunci ? Sa nu iti vina sa dai afara lichelele astea care au vindut tara? Ca si conducator al uneio tari era normal sa iti dai seama , mai nene poporul asta a fost tinut in comunism cu botnita la gura si cu ochii si urechile acoperite . Cind o sa vada tot ce vine din occident , pentru ca sint prosti si nu vor putea sas se abtina vor dori totul dintr-o data si atunci incepe inflatie , credite cu nemiluita , importuri care economia nu le poate sustine ..... Noi daca sintem la guvernare sa incercam sa temperam o asemenea tendinta . De unde ? Nu am vazut asa ceva . Dimpotriva au inteles ca unii diun asta pot cistiga bani si averi si au intrat in hora . Astia sint guvernantii nostrii cu care mie imi e rusine .
Niveluil de trai nu se imbunatateste prin credite de consum acordate in dobitocie , ci prin MUNCA . La romani trebuia sa vina sa guverneze , central si local , japonezii tata , sa ne puna pielea pe bat . Sa ne puna la munca si sa ne dea sa mincam cite un bol de orez pe zi . Asa se acumuleaza valoare si INTELEPCIUNE . NE-AM INVATAT SA TRAIM PE DATORIE DE 15 ANI INCOACE IAR GUVERNANTII NU NE-AU INVATAT CA NU E BINE . NE-AU LASAT IN PROSTIA NOASTRA ASA PENTRU CA E MAI USOR SA CONDUCI UN POPOR DE PROSTI , POTI SA II MANIPULEZI MAI USOR. De aia imi e scirba de mutrele lor istete cu care apar la televizor . Da sintem mindrii pentru ca sintem prosti si fudui . Poate o sa ne iasa prin pile odata ca sa invatam sa fim mai cumpatati , mai modesti si mai interesati de nevoile aproapelui . Vai noua !
Reality The la 15 Februarie 2009, ora 23:04
Vai, Doamne cata dreptate in comentariul de mai sus! vad ca tot mai multi oameni sunt revoltati de ceea ce se intampla in tara...in cazul asta, ar trebui facut ceva oameni buni!! sa nu mai tacem din gura, sa nu ne fie teama ca vom fi aratati cu degetul daca protestam...sa aratam guvernantilor ca de fapt, noi suntem PUTEREA, nu ei!!!!

  Inapoi la articolul Comentariu soc in presa austriaca: Romania poate aduce Austria la faliment

Setari Cookie-uri