Comentarii pe articolul Bancherii greci pluseaza cu dobanzi crescatoare la depozite


adrianpuscas-music

Adrian Puscas la 17 Februarie 2009, ora 14:23
Stiu o banca la noi in RO,oferea 13,75%in primele 3 luni...iar acu mai ofera doar 11%....si are un afis de aproape 1mp,si scrie ca ptr o asa dobanda mare treb un afis la fel de mare....iar la imprumutul facut de nevasta-mea per total ia peste 42% dobanda la credit...si asta scrie ....atat de mic.Asta e banc post.Am inventat eu ca vreau sa iau un imprumut de la CORA 100mil in 36 rate si treb sa dau inapoi 177mil,iar daca iau in 5 ani(60 rate)treb sa dau pt 100mil 223mil....asta da mizerieptr ca la salariu sub 15 mil(10mil-inventat de mine) nu poti lua credit pe 36 rate....ci treb sa te ingroape bine pan la gat.Traim in ROMANIA....SI ..zice ca dobanda bancii e de 14 % cand vrei sa perfectezi actele....dar daca ai putina minte-n cap/adica creer...si -ti place putin lucrul-jocul-cu cifrele matematice vezi CRUDA REALITATE.Astia sunt CETELEM ...prin BRD-la CORA.Mai bine m-as arunca "inapoia tramvaiului"-vorba mea -decat sa iau bani imprumut de la vreo banca.solutia:fati depozite cu banii tai....si cand ai nevoie apelezi la acesti bani ai tai..si apoi ti-i refaci..ca si cand ai avea rate la banca...ca doar ti-ti dai..nu-i asa? eu unul asa procedez
Pop Dudu la 17 Februarie 2009, ora 20:52
Vezi ca CETELEM nu-i acelasi lucru cu BRD. Cetelem e un IFN privat, apartinand de grupul Flanco/Flamingo (daca bine retin) iar BRD are BRD Finans - divizia de creditare apartinand grupului BRD.

In rest, ai dreptate. Te nenorocesc astia cu creditele, peste tot. Singurul avantaj e la creditele "promotionale", gen "18 rate fara costuri", unde tot exista un anumit cost, dar acela e infim comparativ cu ratele normale.

Toate cele bune!

  Inapoi la articolul Bancherii greci pluseaza cu dobanzi crescatoare la depozite

Setari Cookie-uri