Comentarii pe articolul Ce aleg managerii intre concedieri si taierea salariilor?


Foarte slaba ca manager doamna Jitianu

Vasile Gogu la 17 Februarie 2009, ora 18:07
...nu vreau sa-mi imaginez performantele firmei la care lucreaza ......mare atentie cine face consultanta in managament...(niste ignoranti)

Oare de optimizare au auzit? Se mai numeste economie prin minimizarea sau eliminarea pierderilor si cresterea calitatii producului/serviciului ...metoda mai este cunoscuta si sub numele de SIX SIGMA...da ce vorbim noi de six sigma cand "managerii" firmelor de management habar nu au ... puhhh... as vrea sa va numesc mediocrii dar ar fi o jignire pentru mediocri!!!
Pop Gabi la 19 Februarie 2009, ora 10:18
Nea " Vasile !.......te rog sa ne arati si noua cum se face ....minimizarea .....pentru ca NOI suntem mai prosti . Daca vei sta pe margine si vei folosi cuvinte mari pe care nici dumneata nu le intelegi nu se va realiza nimic . Ca dealtfel , suntem buni la a da sfaturi .......te rog .......implica-te !
Mediocu la 19 Februarie 2009, ora 11:20
observatia dumneavoastra, din punct de vedere teoretic este viabila intr-un mediu normal economic dar din punct de vedere practic este neinspirata in conextul actual...cu alte cuvinte va lipseste practica si nu e suficent sa cititi un articol sau sa urmati un curs in acest domeniu.

Pentru a implementa o asemenea metoda ai nevoie pentru inceput de un buget destul de consistent si o durata relativ lunga de timp(pentru instruirea unor angajati din cadrul firmei sau angajarea unei firme de consultanta care are mai multe sau mai putine cunostine in domeniul respectiv).

si s-ar putea ca dupa initierea in aceasta metode....si la primele rezultate....firma sa demareze procedurile de faliment

solutii in momente de criza..si asa zise retete..nu prea exista....dar cateva ingrediente .....putin noroc...fler...si o atidudine mai responsabila fata de locul de munca

cu respect,
un mediocru din cei multi

  Inapoi la articolul Ce aleg managerii intre concedieri si taierea salariilor?

Setari Cookie-uri