Comentarii pe articolul George Butunoiu: 50.000 de euro, cel mai mare salariu obtinut prin head-hunting


Referire la masajul: D-LUI BUTUNOIU

Nicoleta Mihai la 21 Februarie 2008, ora 19:11
Referire la masajul: D-LUI BUTUNOIU
Cristina are perfecta dreptate atat in cazul persoanele tinere (care nu au experienta dar au studi) cat si a persoanele de varsata 45-50 ani (care au experienta, au studii, au competente , au abilitatii cum este si cazul meu)nu au sanse se ocupe anumite joburi. Mentionez ca am trimis n + 1! CV-uri atat la firme ce au lansat anunturi de angajare cat si la firme de recrutare ptr. a figura in baza lor de date (chiar si la firma condusa de dvs. am lansat un CV. prin mail OK am primit un raspuns de confirmare).Am fost chemat la putine interviuri iar in cazul firmelor de recrutare nimic.
In conditiile in care exista deficit de personal calificat in tara noastra se pune intrebarea: SELECTIA SI RECRUTAREA PE CE CRITERII SE REALIZEAZA?
CRISTINA permite-mi sa glasui cateva pareri
- plecare din tara a tinerilor - iti dau dreptate cu regret - pentru a se implini profesional si material este una dintre solutii.
- criterii ca: experienta sau varsta specialisti din acest sector nu ar trebui sa le ia in considerare.
- d.p.d.v al angajarii avem o tara cu reminiscente din vechiul regim in care selectia si recrutare intr-o proportie CONSIDERABILA se facea (face) pe baza de cunostinte.
In final ca mesaj este sa fi tenace!!
si
mult succes (a la angajatori)

Eu Amfiana la 22 Februarie 2008, ora 12:51
Imi pare rau sa va contrazic, dar odata ce clientul plateste o suma de bani unei agentii, in ultimul timp tot mai multe firme fac asta, nu se mai intampla "selectie si recrutare de personal"

  Inapoi la articolul George Butunoiu: 50.000 de euro, cel mai mare salariu obtinut prin head-hunting

Setari Cookie-uri