Comentarii pe articolul Salariul unui IT Consultant porneste de la 1.500 de euro


Re: Salariul unui It consultant

Rada Adina Nicoleta la 3 Octombrie 2007, ora 01:10
Re: Salariul unui It consultant
Buna. Voi la ce zone ale tarii va referiti cu astfel de salarii? ca sunt frumoase, dar ma tem ca in alte zone decat Buucresti nu se aplica. Vorbesc asta pentru ca lucrez in domeniu, in Ardeal, si asta este cam departe de adevar, chiar si daca esti manager.
Valentin Florin la 4 Octombrie 2007, ora 14:02
Si salariul trecut pe cartea de munca este 500 RON adica 5 milioane lei,plus ca nu fac carte de munca daca nu ai. Corect, dau prime de inca 3 milioane lei, cam asa. Dar programul de lucru la Altex si MediaGalaxy pentru 8 milioane este cu 2 zile libere pe luna, adica lucrezi de nu mai poti si culmea nu-ti ponteaza orele acestea enorme la salariu, spunand ca imi dau prima de 3 milioane...
Valentin Florin la 4 Octombrie 2007, ora 14:08
Uitasem sa spun. Ai si functia de gestionar, adica platesti pagube chiar daca nu este vina ta. De exemplu: am platit 8.500.000 lei dupa inventare, adica garantia, plus am mai dat si de la mine din buzunar. Iar pe luna aceea cand am plecat am luat doar 4 milioane (adica 2 ZILE LIBERE PE SAPTAMA,IAR SAMBATA SI DUMINICA TOATA ZIUA)
Valentin Florin la 4 Octombrie 2007, ora 14:13
FEREASCA DUMNeZEU DE FIRME DIN ASTEA, care isi mai spun "lider de piata", cititi tot aici si atunci sa mai scrieti voi cu 15 milioane salariu, ca eu nu am luat atat, cu toate ca m-am mutat cu casa la ei... de cat ore am stat la munca si magazine de inaugurat... http://www.piticu.ro/2007/02/12/tot-altex/
la 11 Decembrie 2007, ora 14:47
Cluj Napoca, 3110 de euro pe PFA cu doi clienti.
Anca Ungureanu-Petre la 15 Ianuarie 2008, ora 15:08
Ai inteles gresit jobul de consultant IT...ceea ce ai povestit u aici este de agent vanzari in domeniul IT. Un consultant face cu totul si cu totul altceva.
Dragos la 21 Iulie 2008, ora 17:30
Salut. Sunt ceva diferente intre un consultant IT si un agent de vanzari in domeniul IT.
Un consultant IT stie cam tot ce se mananca intr-o retea de calculatoare, ofera suport tehnic incepand de la telefoane cu un SO pana la servere Linux si echipamente dediacate unui anumit serviciu. Pachetul salarial e posibil sa ajunga pe la 1000 de euro sau poate mai mult, asta in nici un caz ca new entry, bani in care sunt incluse urmatoarele: bonuri de masa, telefon de servici, masina de servici, si prime.
Agentul de vanzari de obicei nu are prea multe cunostinte despre IT, cateva chestii simple, ma refer la hard sau soft, despre partea de securitate sau implementare retele. Nu are rost sa mai spun nimic.
Ina la 2 Decembrie 2008, ora 16:28
Din cate stiu eu un Consultant IT nu are mai putin de 1000 euro, imposibil sa aiba 8 mil si sa lucreze la Alex, de asta are diplome in domeniu It sa lucreze ca gestionar!!!asta e tare!!!!!!!1posizita d consultant It implica foarte multe responsabilitati dar care sunt platite cat de cat!!!!!
Aripocu la 3 Aprilie 2009, ora 10:17
salarii de mizerie dom'le. Prea mici! Pentru banii astia nu raspund nici la email.
Zorila la 17 Mai 2009, ora 20:20
apropo de salarii si de IT! stiti ce salariu are un programator PHP in Londra? ca am avut ocazia sa trec pe acolo de cateva ori si sa ma interesez de job-uri! cum vi se pare 500 de lire pe zi??????? eu zic ca un salariu f f bun! asa ca daca sunteti priceputi in informatica plecati! Sfatul meu personal cat despre Romania ..la fel ca si in toate tarile din lume, conteaza f mult unde te angajezi si ca ce! poate altii care fac acelasi lucru o duc mai bine la o firma mai mare! si invers! oricum , daca esti cu adevarat bun si ai 15 diplome in IT si facultate nu cred eu ca nu gasesti la noi in tara la firmele mari, servicii bune cu salarii de 1000 ..2000 de euro!

  Inapoi la articolul Salariul unui IT Consultant porneste de la 1.500 de euro

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile