Comentarii pe articolul Banca Mondiala critica guvernul Tariceanu pentru situatia bugetara a Romaniei


S-a vazut ce a facut Tariceanu!

Stuff la 20 Februarie 2009, ora 15:51
stim cu totii ce personalitate demna de "laudat" are Tariceanu,fiul de vipera crescut la sanul patriei....de asemnea am vazut cat de integre personalitati au politicienii nostri...care nu fac altceva decat sa fure.lucru dat spre mostenire de la un mandat la celalalt.....si oare de ce nu ajungem ca restul statlor din comunitatea europeana?deoarece,hotia si minciuna cu 2-3 neologisme si prostia in Romania e ridicata la rang de virtute!Mi-e rusine sa vad cine imi conduce tara,si un pic de a-mi ca sunt roman!
Vlad Tepes la 21 Februarie 2009, ora 22:10
Pestele de la cap se-mpute, nu ? Greu sa gasesti in tara asta oameni integri care sa poata ajunge sa conduca tara . Ne pacalesc astia care stiu sa dea din gura in campanie. N-as vrea sa-i bag in aceeasi oala pe toti , dar hoti sunt multi, iar cei mai mari sunt printre cei care ne conduc. Problema e ca nu stim sa le dam in cap. De exemplu, daca unul este gasit vinovat de furt, sa i se confiste TOT ceea ce au el, parintii si copiii. TOT . si atunci toti ar sufla si in iaurt . asa, fiecare incearca , iar regula este : mai bine un tun mare ca sa poti sa dai celor care vor sa te infunde .
A la 25 Februarie 2009, ora 18:28
Pensiile trebuiau marite. Ele erau foarte mici. Astia au un fix cu pensiile, dar a venit vreunul sa vada cum este pensia fata de cosul minim? A avea o pensie decenta este obligatoriu dupa ce ai muncit 30 de ani. Precizez ca nu sunt pensionara, dar te sot din sarite cand ii vezi ce ingust privesc lucrurile.. Daca ar fi dat ajutoare sociale pt caldura sau cine stie ce altceva ar fi zis ca este o politica sociala, binevenita pt un popor atat de sarac. Dar, daca le maresc pensiile, pt ca asa este corect si decent, si transforma pensionarii din niste asistati sociali in oameni independenti financiar, cica este o politica gresita. Ce logica este asta?!?! In realitate, acesti bani se intorc tot in economie. Acum ca BOC nu mai mareste pensiile si a marit CAS-ul este bun. Chiar foarte bun dupa ei. Dar pt povestea cu tichetele de vacanta nu il sanctioneaza nimeni. De ce nu a marit pensiile, asa cum era planificat, cu acesti bani? Incep sa ma indoiesc de tot ce spun acesti mari specialisti. Mi se pare din ce in ce mai des ca judeca superficial si ca fac mereu scenarii false - pt unii foarte optimiste, iar pt altii foarte pesimiste ( adica pt noi). Aceste pareri ale lor sunt in mare masura determinate si de analizele guvernelor noastre. Fiecare guvern il denigreaza pe precedentul de parca s-ar reprezenta pe ei si nu tara! Marirea pensiilor a fost o decizie politica unanima si acum toti o contesta! De ce?!
Bucur Silviu la 1 Martie 2009, ora 08:36
Inititiva asta cu tichetele de masa are un evident caracter discriminatoriu.
Incearca sa mentina turistii in tara prin metode administrative.
Nu se face nimic pentru reducerea preturilor din turism la nivelul salariilor ! Asta i-ar face pe turisti sa ramana in tara ! Nu obligandu-i !
Salariile celor care lucreaza in turism sunt atat de mici incat acestia isi duc existenta bazandu-se pe ciubuc. Din acest motiv atitudinea lor fata de clienti lasa mult de dorit. Ei alunga turistii pentru simplul motiv ca nu le pasa, nu realizeaza ce inseamna turistii pentru ei. Indiferent cat lucreaza ei primesc cam aceeasi bani .... Asa se intampla in tot sectorul privat. De aceea nu se fac marfuri de caliate care sa fie competitive la export. Majoritatea patronilor au un comportament feudal; isi dispretuiesc angajatii si le place la nebunie sa fie maguliti, lingusiti numind acest tip de comportament "educatie".

Cand se vor inventa salariile in Romania, atunci se va schimba fata tarii !

  Inapoi la articolul Banca Mondiala critica guvernul Tariceanu pentru situatia bugetara a Romaniei

Setari Cookie-uri