Comentarii pe articolul Isarescu: Romania ar putea rata adoptarea euro in 2014


tinta

Octavian Dumitru la 27 Februarie 2008, ora 08:03
tinta
Domnul Isarescu se teme , eu nu ma tem, economia, indiferent de pareri si asa zise planificari, decurge dupa legea pietei. In "zona euro" suntem cu sau fara voia noastra de cativa ani, vezi tranzactiile se fac si se masoara in euro.Ce mi se par aiurea comentariile unor "formatori de opinie", care creeaza canalizari gresite maselor; vezi ca mai nou de la trecerea denominarii leului romanesc majoritatea vorbesc de Roni, oare sa schimbat denumirea leului ? Mai fratilor , pe moneda scrie leu , nu se poate spune leu , de ce spuneti Ron ?
Serban Bianca la 28 Februarie 2008, ora 16:09
:) Daca te uiti inclusiv pe siteuri de shopping, ai sa observi ca preturile sunt trecute in "RON" nu "LEI"...cum sa spuna romanul altfel, mai ales saracii batrani zapaciti de atatea schimbari: ba e RON ba e ROL...ba e Leu ba e Euro...La magazin daca te duci sa cumperi ceva, restul il primesti numarat in lei vechi... cat despre inflatie, cum sa nu creasca daca au fost atatea cheltuieli aiurea pe referendumuri, alegeri, certuri intre palate si vor mai urma si in cursul anului cu intrunirea NATO, alegeri locale si presidentiale. (sa nu mai vorbim de seceta ce va urma in acest an, sau calamitati naturale gen inundatii, alunecari de teren, etc...astea deja pentru EI sunt "mici detalii") Domnilor, pregatirea pentru situatiile de urgenta ACUM le faceti, nu va plangeti dup-aceea in IULIE ca nu v-ati asteptat la asa ceva!

  Inapoi la articolul Isarescu: Romania ar putea rata adoptarea euro in 2014

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile