Comentarii pe articolul Isarescu: Romania ar putea rata adoptarea euro in 2014


BNR

Coroian Mihai la 27 Februarie 2008, ora 10:50
BNR
Domnul Mugur Isarescu si-a demonstrat inteligenta si capacitatea de a coordona resursele Romaniei indiferent de situatia in care sa aflat Romania.Deocamdata avem cele mai multe taxe si impozite din Europa,interesele financiare pe piata Romaneasca sunt uriase,inca in Romania nu se doreste o stabilitate economica si financiara se castiga foarte mult de pe urma speculatiilor financiare si este si interesul BNR.Este foarte bine facuta conexiunea intre Banci ,BNR si atatul roman care absoarbe sume uriase.Nu o sa rateze nici o tinta referitor la 2014,din pacate omul de rand este nevoit sa se imprumute si sa se faca dator bancilor care nu au nici o limita doar oameni care contracteaza si sunt inselati pe fata mana in mana cu BNR surasa de bani pt banci ,dobanzile intra in mare parte in conturile BNR.In concluzie tot ce imprumutam intra la stat pe langa contributiile sociale,banca isi ia procentul ei iar omul de rand se sufoca,depinde foarte mult de dorinta si interesul BNR pt a urca sau stopa inflatia.
Boca Dianu la 28 Februarie 2008, ora 14:36
"din pacate omul de rand este nevoit sa se imprumute si sa se faca dator bancilor"

Uite, nu sunt de aceeasi parere. Cine te impinge sa faci imprumuturi si rate? Te forteaza cineva? Eu nu am imprumuturi facute si dorm foarte linistit noaptea. Vreau ceva si am bani-cumpar, nu am bani, nu cumpar. Ce-i asa greu de inteles?
Ionel Irimia la 24 Iunie 2008, ora 20:30
Un lucru este clar: politica bancar n Romnia este direct influenat de banca central. Mi se pare o ipocrizie s faci prognoze asupra unor situaii viitoare cnd elementul decizional i apatine aproape n totalitate.

  Inapoi la articolul Isarescu: Romania ar putea rata adoptarea euro in 2014

Setari Cookie-uri