Comentarii pe articolul Dezastru in auto: Opel si Saab, la un pas de faliment. Piata din Romania, in cadere libera


Opel masina fiabila

Vasile Banceanu la 23 Februarie 2009, ora 09:55
Detin un Opel Astra si pot spune ca nu se compara cu Dacia . Este o masina fiabila , neconsumatoare mare de combustibil , a mea este DTI , piese si intretinere facila , nefiind pretentioasa , iar in doi ani am parcurs peste 50.000 de km fara probleme.
Grosu Florentina la 23 Februarie 2009, ora 13:06
cat costa un opel acum nou
Dorinel la 23 Februarie 2009, ora 13:28
Vasile eu as compara unele modele de Dacia cu Opelul tau si o sa ai o mare surpriza : SUNT MAI BUNE. Eu am trei ani un model din gama Dacia, un Logan pe benzina, si peste 80000 de KM parcursi cu o medie de 7 % (80% in oras) la consum si fara nici un gen de probleme. La ultima verificare efectuata saptamana trecuta a trecut toate testele cu brio, atat la revizie cat si la ITP. Cei drept, sunt unele modele de Opel incomparabil mai bune decat Dacia, dar nu ASTRA. Numai de bine.
Cristi Lungu la 23 Februarie 2009, ora 14:57
chiar nu are rost comentariul tau Dorinele... sincer
Borcan Marius la 23 Februarie 2009, ora 15:51
Am trait sa aud ca Dacia e mai buna decat OPEL! Poate ca un Opel Ancona sau un Kadet dar la nivelul de finisaje ieftine pe care le are Dacia nu prea cred ca exista termen de comparatie si e normal avand in vedere ca o Dacie Logan cea mai scumpa,diesel,costa 10000 euro maxim iar un ASTRA H e 20000 euro.La fel ca multi romani si eu sunt nationalist ,da las-o moarta,Dacia e departe de a fi masina Germana, e ROMANEASCA ,ADICA E FACUTA IN ROMANIA DE ROMANI !!!!!!!!!!!!
Macaveiu Traian la 23 Februarie 2009, ora 16:05
eu am si un Astra de 2 ani si un Logan de 3.5 ani si pot sa va spun ca nu am avut nici un fel de probleme cu nici una din ele, DAR totusi Opelul (nici chiar Astra - care este aproape inceputul de gama) nu se compara cu nici una dintre modelele de pina acum ale Dacia. PUNCT.
Toma Danut la 23 Februarie 2009, ora 16:33
si dacia si opelul sant bune diferenta antre ele este confortul dotarile si pret
Rodica Banu la 23 Februarie 2009, ora 17:34
Detin un Opel Vectra A din..atentie 1992 si are consumul din Fabricatie adica 7%,deci ce sa mai zicem de dacie!Sunt foarte multumit de ea su alearga cu 180 la ora si acum!!!!!!!!E incomparabil cu o dacie,nu?
Dorinel la 23 Februarie 2009, ora 17:36
Cristi, chiar are rost comentariul meu si nu esti tu in masura sa spui asta. Repet, cei drept, sunt unele modele de Opel incomparabil mai bune decat Dacia, dar nu ASTRA !!! Eu sunt dispus sa vin cu argumente pentru cele afirmate , hai vino si tu cu argumentele tale. Si inca ceva: http://www.wall-street.ro/articol/Auto/59777/Opel-cere-ajutor-pentru-evitarea-falimentului.html .
Numai de bine.
Adrian Ilie la 23 Februarie 2009, ora 19:09
Pentru Rodica Banu:
Rodica ne-ai spart tu "cazanul" tau din 92. Cum poti sa compari o masina de 17 ani, cu 1 milion de km cu una noua!?
Tu sti ce vorbesti?
Fa si tu comentarii la barfe si zvonuri, nu te baga in zona asta.
Pentru cei cu Astra:
Am avut Astra si nu e masina rea deloc, numai ca e mult mai scumpa la intretinere ca un Logan ( 550 RON revizie fata de 180 RON revizie Logan) si sa nu mai zic de scaunele de 3 lei pe care le are, ca dupa un drum mai lung esti intepenit de spate. Cat despre consum nu-i chiar asa mic cum sustineti voi, depaseste mult Loganul cu aceeiasi capacitate cilindrica ( pt. Rodica capacitate cilindrica = volum; daca tot nu intelegi dex.ro).
Numai bine
Marius la 23 Februarie 2009, ora 20:22
Am venit cu un Astra din Germania .. si nu am avut probleme cu spatele. Numai incepatorii au problemele cu spatele .. si hai sa nu facem comparatie intre un scaun de opel cu un scaun de logan. Scaunul de logan zici ca e cioplit .. arata jalnic, patratos
Ardelean Cezar la 23 Februarie 2009, ora 21:22
Depinde despre ce Astra vorbiti. Astra Clasic motor pe benzina de 1, 4 sau 1,6 l sau motorina? Motorul clasic pe benzina original este fiabil , silentios si destul de economic. Modelele diesel variaza in functie de productia motorului, Isuzu sau GM ,de putere si model. Nu toate Isuzu sunt grozave.Cum sa compari cu Dacia?? E vorba despre siguranta, comoditate, dotari.Putem vorbi despre siguranta atunci cand la Logan sau Sandero ABS-ul e optional??? Sa fim seriosi!

Cezar
Dorinel la 23 Februarie 2009, ora 22:39
Cezar,
De vreo doi ani ABS-ul este in dotarea oricarei variante de Logan, mai documenteaza-te. Cand ai sa intelegi/ intelegeti ca este vremea masinilor low-cost? O masina indiferent de marca pe care o poarta, de vreo patru ani incoace, este ... noua sau dupa un timp veche. O intrebare pentru mai toata lumea, mai ales pentru mentalitatea acestei natii, de ce preferam unii, cei drept, sa ne joace gandacii pe masa in bucatarie si sa lne cada tavanul in cap in casa, dar avem masini la scara blocului de peste 13000 euro si "toale'' in dulap? Asa din fudulie si ca suntem mai cu mot ca vecinul. Astept totusi o justificare in diferentierea Opel Astra - Dacia, dar ... cu argumente, nu vorbe in vant. Si daca tot vb de siguranta, cand este sa se intample .... poti fi in fie in Logan sau , ce coincidenta, de exemplu, Opel Astra. Hai, o seara placuta si mai reflectati la capitolul masini scumpe. Numai de bine. Si inca ceva, am condus amele masini.
Nycu la 30 Mai 2010, ora 22:33
am un OPEL ASTRA H de 3 an si am facut q el 90.000 km si nu am avut nicio problema dar am mers o saptamana q un logan si mai bn mergeam q o caruta e ce mai praf masina si are cosumul foarte mare fata de opel opeleul pe care il am are consumul de 5 % cat avea din fabricatie.si ce vorbesti de scaunele de la opel ca cele de logan sunt k de o dacie 1300 si alea sunt mai confortabile decat cele de logan.OPELUL ESTE DE 1000 DE ORI MAI BUN CA LOGANUL SI CA SANDREO SI CA DUSTER.SI DORINELE DUTE SA TE IMPUSTI. DACIA E MASINA ROMANEASCA E FACUTA DE ROMANI DECI E PRAF .OPELUL E MASINA STRAINA "NEMTEASCA" SI CEL MAI BUN LOGAN COSTA 9000 E SI CEL MAI PRAF OPEL COSTA 10000E
CN AVETI OPEL SA NU IL VINDETI CA NU SE STIE DACA GASITI MASINA TOT LA FEL DE BUNA SI PT CEI Q DACIA LOGAN DUCETI-VA LA RABLA
Marius la 8 Iunie 2010, ora 12:30
salut tuturor vreau sa spun ca si eu am un opel vectra 1.7 DTI cu motor de isuzu din 1992 si nu las da pe un logan cu tot ca ii mai nou loganu dar nu are acelasi confort care il are un opel ori din ce an ar fi

  Inapoi la articolul Dezastru in auto: Opel si Saab, la un pas de faliment. Piata din Romania, in cadere libera

Setari Cookie-uri