Comentarii pe articolul Sarea si piperul din catering-ul romanesc O afacere lansata cu 50.000 de euro


felicitari pt sare si piper! afaceri facute din suflet

Maria Victoria Balaj Marcu la 23 Februarie 2009, ora 14:27
am acelasi gen de afacere construita exact din aceeasi pasiune .
ARTA SI BUCATARIA
unde te poti exprima mai bine decit intr-o farfurie !?nu cred ca poate cineva sa traiasca intenstatea unui eveniment asa cum noi ,catteringi il traim.Organizarea,decorul,designul si termenul scurt in care te poti desfasura,sa nu uitam ca facem arta cu produse perisabile ! Simti financiar dar pasiunea cu care ai inceput este pe deplin rasplatita .
Nu-mi ramine decit sa-i felicit pe toti cei care au deschis o firma de catering cu sufletul mai inainte de orice calcul financiar.Comenzile vin daca ai performanta si ai puncte tari in intreg procesul de desfasurare al unui eveniment>In urma cu 5 ani cind am inceput afacerea cu foarte putini bani si foarte multa incredere ,eu nu visam la evenimente cu 3500 persoane,evenimente la care sa participe presedintele statului,ministrii,ambasadori si multe alte personalitati,nu visam ca voi reusi sa cistig un proiect cu finantarea de la fonduri europene.Dar recunoasterea a venit de la sine ,reclama fiind aproape absenta ,reclama mergind din vorba in vorba .Asa am reusit sa patrundem pe piata nationala nu doar pe piata locala .Am reusit!!!
La fel ma bucur pt toti cei care reusesc sa faca din pasiunea lor o afacere As numi-o o afacere cu suflet ! Intr-adevar banii constituie mijlocul afacerii si sint importanti in dezvoltare !
cu deosebit respect Maria Balaj
YOFFI catering

  Inapoi la articolul Sarea si piperul din catering-ul romanesc O afacere lansata cu 50.000 de euro

Setari Cookie-uri