Comentarii pe articolul Ziua estimarilor soc: Pierderi pentru bancile din Romania si un leu in depreciere


Si ce-ar fi rau in asta?

Dorinel la 24 Februarie 2009, ora 21:15
Si ce-ar fi rau in asta? De ce sa nu mergem si in "jos" cu profitul acestor banci. De ce sa nu se retraga din Romania? Oare cand o sa intelegeti ca o economie bazata pe creditare nu are sanse reale de dezvoltare sustenabila? O economie bazata pe consum exagerat , cum a fost cazul Romaniei, nu ar avea nici o sansa reala de dezvoltare sustenabila.
Popa Mugurel la 25 Februarie 2009, ora 04:10
Si daca s-ar retrage din Romania crezi ca ar fi mai bine?? Eu nu cred..
Voicila Manuela la 25 Februarie 2009, ora 08:42
in plus fata de comentariul de mai sus, as spune ca o (supra)creditare a Romaniei a avut in calcul si un nivel de risc, care iata, isi arata si cealalta fata. Daca nu s-a avut in calcul un eventual risc, in definitia mea, acest lucru se numeste 'lacomie'. Per total nu cred ca bancile vor pierde, vorbim de ceva ani buni in care profiturile au crescut exponenetial
Dan la 25 Februarie 2009, ora 10:13
Intr-o economie sanatoasa nu vezi 4-5 sucursale de banci pe fiecare strada, una langa alta, precum patiseriile. sunt peste 40 de banci in romania. poate o solutie ar fi achizitii/fuziuni intre bancile de pe piata locala, pentru a supravietui. multe dintre bancile care au fost avide dupa cota de piata (cresterea numarului de sucursale), isi refac acum calculele si realizeaza ca multe dintre ele nu sunt profitabile si trebuie inchise.
Ion Adrian la 22 Martie 2009, ora 23:24
Nostim faptul ca, miraculos, luam de la FMI cam cat pierd bancile europene la noi. :)

  Inapoi la articolul Ziua estimarilor soc: Pierderi pentru bancile din Romania si un leu in depreciere

Setari Cookie-uri