Comentarii pe articolul Isarescu: Daca nu suntem in stare sa terminam o autostrada, cat de usor este sa intram in zona euro?


Guv Isarescu la FSEGA

Botos Horia la 26 Februarie 2009, ora 07:16
Puteti sa argumentati ca Guv BNR nu ar dreptate???...Daca la noi toate lucrurile sunt taraganate si facute de mantuiala..cum putem spera de a face fata corect si usor adoptarii euro. Mai este de spus insa ca odata cu adoptarea euro mai vine si adererea la zona optima monetara euro....care sincer cred ca va fi si mai greu
Eye la 26 Februarie 2009, ora 14:07
In comparatia cu Ungaria Romania va adopta mai usor Euro, In Ungaria idea adoptarii Euro nu este simpatizat de cetateni pe cand la noi suntem destul de bine familiarizati numai ca dupa adoptarea Euro ca moneda Nationala romanii cam multa vreme vor umbla cu capul aplecat rusinandu-se de salariile lor mici exprimate in Euro. Acest sentiment de rusine insa are si parte lui buna in sensul ca vom intelege in sfarsit ca daca vrem sa avem bani mai multi va trebui sa mai schimbam atitudine fata de munca si in general mentalitatea.
Ursu Diana la 1 Martie 2009, ora 17:24
lucrurile in Romania sunt facute de mantuiala de la mic la mare si invers. Deocamdata Romania ramane o tara in care muncesti sa iti ajunga banii sa iti poti achizitiona bunurile de larg consum (si atunci facand nenumarate selectii) nu te mai poti gandi mai sus. Si oare de ce? Pentru ca asa e constituita educatia, muncesti pt a avea o diploma fara a te gandi ca diploma nu iti asigura nici un loc de munca sigur. Traim dupa legea junglei care nu e altceva decat economia de piata, iar daca nu intelegem acest lucru de pe bancile scolii, nu-l mai intelegem niciodata.

mda..nu suntem in stare sa terminam o autostrada...pai cum sa fim daca se fura fin fonduri inainte de a fi puse la bataie pentru realizarea proiectului. Nu degeaba Romania, dar si Bulgaria sunt considerate unele dintre cele mai corupte state din UE (cititi presa internationala: Financial Times, Forex si aflati adevarata opinie a membrilor UE despre noi). E greu, dar nu e tarziu!!!

  Inapoi la articolul Isarescu: Daca nu suntem in stare sa terminam o autostrada, cat de usor este sa intram in zona euro?

Setari Cookie-uri