Comentarii pe articolul Un restaurant pe saptamana cu George Butunoiu: Casa Ardeleneasca (Caredy)


Un restaurant pe saptamana cu George Butunoiu

Raluca Dudescu la 29 Februarie 2008, ora 22:08
Un restaurant pe saptamana cu George Butunoiu
George Butunoiu e f bun pe recrutare dar mai are de invatat pt a fi critic culinar...oare cine din Wall-Street l-a recrutat pt pozitia aceasta? Sa-i acorde consultanta ... astfel data viitoare va invata sa aleaga un critic mai constructiv!!!
George Butunoiu la 6 Martie 2008, ora 20:21
Am mai raspuns la aceasta critica, insa W-S nu mi-au publicat comentariul, sper sa o faca acum.

Aceasta nu e o cronica gastronomica ci una sociala, mai degraba, sau, speculand putin, chiar una de HR (oricum, acolo "bate"). Focusul nu este pe mancare ci pe altceva, dupa cum se observa cu usurinta, si asa va fi si in articolele urmatoare.

Domeniul acesta al restaurantelor e un foarte bun "package" pentru subiectele mele preferate si imi permit si o exprimare mai plastica, pe care nu prea o pot folosi in articolele obisnuite.

GB
Valentin Predan la 7 Martie 2008, ora 15:54
De acord cu GB ca poate folosi o exprimare mai plastica in acest tip de cronici 'sociale' dar ma intreb si eu daca WS are nevoie ca GB sa faca exercitii de exprimare plastica sau sa propuna vederi din alte unghiuri ale restaurantelor din Bucuresti?!
In conditiile in care WS este doar locul in care GB isi poate exersa abilitatile de a se exprima plastic (sau WS este terenul de PR al lui GB?! )eu cred ca o sa reusesc sa ma impac pana si cu Dan Chisu.
In conditiile in care WS isi propune excursii prin restaurantele din Bucuresti si prezentarea lor din alte unghiuri decat din cele prezentate de PR-ul propriu as sugera sa aleaga de fiecare data un alt individ si, in general, un tip mai rafinat, un tip care chiar stie pe unde sa se plimbe in orasul asta si care stie sa se bucure de mai mult de ceea ce vede, simte, miroase, degusta.

V
PS: Daca sunt reticent la excursiile prin restaurante ale lui GB asta nu inseamna, totusi, ca nu il apreciez - desi il cunosc mai deloc- sau nu i-am urmarit succesele in domeniul sau de activitate.
George Butunoiu la 10 Martie 2008, ora 20:37
Nu cred ca WS ar refuza un astfel de articol daca i-ar fi trimis, dimpotriva, cred ca ar fi foarte bucurosi. Apoi, am evitat pe cat posibil sa intru in "subtilitati" gastronomice, din cel putin 2 motive: interesul meu principal este in zona sociala (comportamente, valori etc.), asa cum am aratat si mai sus. In al doilea rand, eu fiind actionar la un restaurant "de fite" (vezi comentariul de la articolul despre Jaristea)inevitabil (si e logic sa fie asa) apare un conflict de interese pe care eu incerc sa-l minimizez propunand o abordare mai "romantata" decat se obisnuieste. GB

  Inapoi la articolul Un restaurant pe saptamana cu George Butunoiu: Casa Ardeleneasca (Caredy)

Setari Cookie-uri