Comentarii pe articolul RBS Romania, scoasa la vanzare


Nonsensuri...

Bogdan Storm la 26 Februarie 2009, ora 15:46
Avand in vedere ca pe Alexandru Obregia, in Sectorul 4 se amenajeaza un nou sediu RBS sunt sigur ca au planuri deosebite pt "noi" :)
Cand de la centru se stie ca se duce totul, nu mai deschizi filiale.

Concluzia: nonsensuri, in Romania nu e criza. Acum o saptamana o babuta care parea ca nu are ce sa manance a intrat in banca (nu dau numele bancii) si a depus 500 milioane. ASA AMARATI SUNTEM incat avem Saltelele pline cu Bani.

Cu adanc respect...
Silvia Racos la 26 Februarie 2009, ora 16:21
A... cred ca era Baba-MaFia... Spala si ea...
Booghi la 26 Februarie 2009, ora 17:08
Prietene, cand un oficial de rang inalt al grupului RBS declara intr-o conferinta publica despre rezultatele financiare ale bancii, ca vor inchide sau vinde sucursala din Romania, e pe bune crede-ma.
Nu e nici un nonsens.
Nu a zis nimeni ca este sau nu este criza in Romania, ci a zis ca grupul RBS este in criza si vor sacrifica unele zone de interes.
Si cum cota de piata a lui ABN devenita apoi RBS in romania este foarte mica, pentru ei nu e o problema sa o inchida, in detrimentul filialelor din alte tari unde au o cota de piata semnificativa.
As Tani la 27 Februarie 2009, ora 10:13
babuta aceea o fi cea din bancul in care ea depune banii castiagati din pariuri! daca nu-l stiti, mare pacat, e super!
Marius la 27 Februarie 2009, ora 10:18
Nu a pomenit nici un oficial RBS, de posibilitatea inkiderii sucursalei locale.
De ce ai inkide o sursa care le aduce bani, care are valoare de piata?
Vor sa vanda!!!
Un om la ananghie scoate la vanzare ce are de pret! lucrurile de valoare, nu vechiturile!!!De aceea se vinde Sucursala RBS din Romania.
Ia puneti-va un pic mintea la contributie!
Alin la 27 Februarie 2009, ora 10:49
In sfarsit o parere pertinenta (Marius)
Normal ca vinzi ce ai mai bun sa te salvezi. Unii nu inteleg nimic dar isi dau cu parerea si, din pacate, parerile lor creaza zvonuri si asa mai departe
Madalina Silivestru la 27 Februarie 2009, ora 14:51
da ce se intampla daca ai credite la aceasta banca?????????????
Booghi la 27 Februarie 2009, ora 18:27
pentru desteptii de mai sus care stiu ei sa califice daca o parere e pertinenta sau nu.
CITITI ARTICOLUL !!!
in postingul meu de la inceput am zis sa INCHIDA sau VANDA.
si tot pentru desteptii care ne indeamna pe noi astia de nu gandim deloc, sa ne punem mintea la contributie, imi ziceti si mie daca va fi scoasa la vanzare cine are bani sau isi permite nebunia de a achizitiona (destul de scump probabil, pentru ca banca asta merge bine in romania nu?, merge bine la nivelul ei pentru ca shared marketul este foarte mic in comparatie cu Raiffeisen, BCR sau BRD spre exemplu) o societate financiar bancara in perioada de criza?
cand bancile isi inchid centre de profit de prin diverse zone, dau faliment sau sunt achizitionate de catre stat pentru a nu fi declarate falimentare? cand bancile mama au repatriat profiturile din centrele care au adus profituri, sau mai rau au inceput sa retraga din capitalul social?
cine isi permite nu numai nebunia dar si sa faca prostia pe care au facut-o acum cateva luni cei de la RBS cand au achizitionat ABN extrem de scump, pentru ca apoi sa le inchida, ca deh ABN mergea parca bine nu? cine isi permite in criza, sau mai rau, vezi tarile nordice, recesiune sa ia a doua oara tzeapa cu acelasi grup bancar scos la vanzare, a doua oara in mai putin de un an, ce-i drept sub alta denumire? voi chiar credeti ca ABN au vandut bussinesul de tampiti??? fara sa isi faca niste prognoze de viitor pe piata de bussines bancar???
e usor sa te dai destept si sa ii indemni pe altii la eforturi de gandire, inainte ganditi si cititi voi. si abia apoi catalogati, calificati si dati verdicte.
pentru Madalina:
daca vor fi cumparati, ceea ce mie imi cam vine greu sa cred, cel putin in perioada asta, cei care vor cumpara vor achizitiona atat active cat si pasive. adica vor achizitiona bunurile bancii, datoriile dar si persoanele debitoare care au datorii (credite) la banca respectiva, baza de date si de clienti, etc. TOT! asta inseamna ca vei plati catre noua societate care a cumparat banca.
daca vor inchide au doua variante:
fie sa vanda doar datoriile catre o societate de recuperare debite (vezi KSI), fie, in functie de ce scrie in contractul pe care l-ai semnat la achizitionarea creditului, poti fi obligata sa returnezi creditul ramas. repet insa CITESTE CONTRACTUL si vei afla raspunsul probabil.
Cd la 27 Februarie 2009, ora 21:45
le platesti in continuare madalina.
cand rbs a cumparat abn, te-a afectat cu ceva?
Cris la 4 Martie 2009, ora 14:37
Inca mai exista oameni care cred ca o banca se poate inchide ca o alimentara? Ganditi si voi logic, ce se intampla cu portofoliu de clienti ? Cui platesc ei ratele? Vorbiti ca babele alea la canapea in fata curtii.......

In plus, grupul RBS nu a spus niciodata despre nici o inchidere. A spus doar despre o eventuala vanzare. Vi se pare voua sinonim cumva? Exista mai nou versiunea online a DEX.

  Inapoi la articolul RBS Romania, scoasa la vanzare

Setari Cookie-uri